Meral Akşener: "Kanal İstanbul, vatandaşa ceza kesiliyor"

Meral Akşener: "Kanal İstanbul, vatandaşa ceza kesiliyor"
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kanal İstanbul Çalıştayı'nda yaptığı konuşmayı hatırlatarak, Kanal İstanbul projesinin yıllar sonra raftan indirilmesi ve bu kadar ısrarcı olunmasının sebebinin AKP'nin İstanbul'u kaybetmesi olduğunu ifade etti.

Geçtiğimiz hafta içi İstanbul'da düzenlenen Kanal İstanbul Çalıştayı'na konunun uzmanı birçok bilim insanı dışında siyasiler de katıldı.

Çalıştaya katılan isimlerden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dikkat çeken bir açıklamada bulunarak; Kanal İstanbul'da bu kadar ısrarcı olunmasının nedeninin seçimlerde Ekrem İmamoğlu'na oy veren İstanbullunun cezalandırılmak istenmesi olduğunu ifade etti.

Kanalın ihtiyaç üzere yapılmak istenmediğini ve 9 yıl sonra raftan indirilmesine dikkat edilmesi gerektiğini belirten İYİ Parti lideri, "İstanbullu 31 Mart'ta Ekrem Başkanı seçti. Beyefendinin sinirini bozdu. 23 Haziran'da bütün İstanbullu 804 bin oy farkıyla yeniden seçti. İki kere sinirini bozdunuz. Bu bir İstanbulluya ders verme eylemidir" şeklinde konuştu.