Meral Akşener kararını verdi

Meral Akşener kararını verdi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Partimin başındayım" dedi.

İYİ Parti'de yapılacak olan olağanüstü kurultayda aday olmayacağını açıklayan Genel Başkan Akşener'i yeniden partinin başına geçmesi adına ikna etmek için yüzlerce İYİ Partili Akşener'in Üsküdar'daki konutu önünde toplandı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen teşkilat mensupları Akşener'in Beylerbeyi Bayırı Sokağı'nda bulunan evinin önünde buluşarak, Akşener'e 'partinin başına dön' çağrısı yaptı. Gelenler arasında İYİ Parti milletvekilleri, parti yöneticileri, il ve ilçe başkanları teşkilat mensupları da yer aldı. 

İSTANBUL'A YÜZLERCE ARAÇLIK KONVOYLA GELDİLER

İstanbul dışından gelenler, yüzlerce araçlık konvoy ile saat 17.00 sıralarında Akşener'in evinin bulunduğu mahalleye giriş yaptı. Gün boyu nöbet tutan partililer, sık sık Meral Akşener lehine slogan attı, liderlerine 'dön' çağrısı yaptı. Akşener destekçileri mesajlarını 'Sonuna kadar Akşener' yazılı pankartlarla ve 'Yüzünü bize dön' yazılı dövizlerle verdi.  

KURMAYLARI İKNA ETMEK İÇİN ÇABA SARFETTİ

Aralarında İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları Koray Aydın, Lütfü Türkkan ve Şenol Bal'ın da bulunduğu bir grup partili yönetici Akşener ile görüşmek üzere eve girdi. Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından İYİ Partili yöneticiler dışarıya çıkarken, Koray Aydın eline aldığı mikrofonla sokaktaki partililere hitaben bir konuşma yaptı. 

AKŞENER KARARINI VERDİ

Kendisini ikna etmek için evinin önünde toplanan kalabalığa seslenen Akşener, "Hepinize çok teşekkür ediyorum. Partimin başındayım. Bugün komşularımızı çok rahatsız ettik, şimdi dağılalım, herkes şehirlerine dönsün. Allah hepinizden razı olsun" ifadelerini kullandı.

Akşener ayrıca, pazartesi günü 15.00'te Başkanlık Divanı yapmak üzere genel merkezde olacağını söyledi.

Daha sonra partililer Akşener'in evinin önünden ayrıldı. 

img_0353.jpg

İlgili Haberler