Meral Akşener: Merak etmesinler, geliyoruz!

Meral Akşener: Merak etmesinler, geliyoruz!
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Erdoğan'ın Sudan'daki adanın restorasyonuyla ilgili talebine çok sert tepki gösterdi. Akşener, "El alemin adasını istiyorsun da, bizim 18 adamız işgal altında. Buna ne diyorsun?" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından çok sert açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sudan'daki bir adanın restorasyonuyla ilgili sözlerine tepki gösteren Akşener, Genel İdare Kurulu üyesi emekli albay Ali Türkşen'in de yer aldığı bir görsel paylaşarak, "Sudan’da bir ada varmış, Erdoğan 'Onu bize verin restore edelim' demiş. El âlemin adasını istiyorsun da, bizim 18 adamız işgal altında, bunun hakkında ne düşünüyorsun? Yunanlar 'Sıkıysa gelin alın' dedi; çıt yok. Onlar suskun ama merak etme az kaldı; geliyoruz, sıkıysa sen verme!" ifadelerini kullandı.

"TARIMI BİTİRDİKLERİ GİBİ HAYVANCILIĞI DA BİTİRDİLER!"

Sudan'la yapılan hayvan ithalatı anlaşmasına da değinen Meral Akşener, "Sudan’dan hayvan ithalatı için anlaşma yapılmış. Peki, bizim hayvancılığımız ne oldu? Tarım gibi o da bitti! Neden gerekli teşvikleri yapmak yerine ithalata yöneliyorsunuz? Neden dünya ile rekabet edecek bir et, süt üretimimiz yok? İYİ Parti’nin ilk hedefi bu sorunları çözmektir" şeklinde paylaşımda bulundu.

TAŞERON KONUSU

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, taşeron işçilerin durumuyla ilgili de değerlendirmede bulundu.

AKP'nin dürüst olmadığını ifade eden Akşener'in paylaşımı şöyle:

"Taşeron işçilerin kadroya alınması doğrudur, ama zaten bütün partiler bunu istiyor; getirsenize Meclis’e. Şimdi de bu işçi alımına mülakat getirdiler. AKP’den kâğıt getirmeyen adamın alınması mümkün mü? Hayır. Dürüst olun, yandaş kayırmayın. Kul hakkı yiyorsunuz, kul hakkı!"

13-009.jpg

İlgili Haberler