Meral Akşener Türkiye hayalini açıklıyor

Meral Akşener Türkiye hayalini açıklıyor
Cumhurbaşkanı Adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı Seçim Çalışmalarını Ankara'da başlatıyor.

Bünyamin Öztürk / Ankara

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı Seçim Çalışmalarını bugün saat 11.00'de, Ankara Congresium Kongre Merkezi'nde başlatıyor.

Türkiye'nin dört bir yanından vatandaşların da katılması beklenen toplantıda İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in, İYİ Parti'nin yol haritasını ve Türkiye hayalini anlatacak. Toplantının ana temasının ise "Güneş bir kez daha doğacak" olacak.

Bugünkü toplantıyla İYİ Parti'nin iktidar yürüyüşünün başlayacağını söyleyen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, "14 Mayıs Pazartesi Başkent Ankara'dan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Meral Akşener'in liderliğinde İYİ Parti'nin iktidar yürüyüşünü başlatıyoruz" dedi. Aydın sözlerini şöyle sürdürdü:
"Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde artık Başbakanlık olmayacak, halkımız Cumhurbaşkanını seçerken aynı zamanda Bakanlar Kurulu'nu doğrudan belirleme yetkisini de kendisine vermiş olacak. Biz İYİ Parti olarak bir yandan yasama alanında hizmet verecek Milletvekili adaylarımızı titizlikle belirlerken eş zamanlı olarak bir yandan da yürütme yani hükümetin kuruluşu ve faaliyetlerine yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu toplantımız Cumhurbaşkanlığı Seçim Kampanyası Başlangıç toplantısıdır. İktidar yürüyüşünü başlatma toplantısıdır. İYİ'ler iktidar olacak, Türkiye İYİ olacak diyoruz."

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in önemli mesajlar vereceği toplantıda, Türkiye'yi 21'inci Yüzyıla taşıyacak hedefler anlatılacak. İYİ Parti'nin iktidar kadroları tanıtılacak ve Akşener'in kampanya sloganı açıklanacak.