Meral Akşener'den Hopa'da gece mitingi

Meral Akşener'den Hopa'da gece mitingi
Artvin şehir merkezinden Hopa'ya geçen İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, burada vatandaşlara hitap etti. Hopalıların ilgisinden memnun kalan Akşener, "Bizim Reza kardeşimiz yok, milletimiz var. Onlar bize bakıyor" dedi.

Sabahın erken saatlerinde Trabzon Havalimanı'na inen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, buradan kara yoluyla Artvin'e geçerek İl Başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi.

Daha sonrasında esnaf ziyaretlerinde bulunan ve halkla bir araya gelen Akşener, Artvin'deki ziyaretini tamamladıktan sonra Hopa'ya geçti. 

Hopalıların yoğun ilgisiyle karşılaşan Meral Akşener, ilçe merkezinde vatandaşlara hitap etti. Miting havasında geçen sohbette Akşener'e Hopa atkısı ve çay ikram edildi.

Vatandaşların gösterdiği ilgiden memnun kalan Akşener, eski Başbakan ve Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in "Bize vatandaş bakıyor" sözlerini hatırlatarak, "Bizim Reza kardeşimiz yok, milletimiz var. Onlar bize bakıyor" ifadelerini kullandı.

Akşener'in Hopa'da yaptığı konuşmadan satırbaşları şöyle:

Hopaspor'un atkısını da verdiler. Hopa çayı da aldım. Rahmetli Demirel'e sormuşlar 'ne yeyip içiyorsunuz' diye. O da 'Bizi halk bakıyor' demiş. Beni de halk bakmaya başladı. Ne yapalım bizim Reza kardeşimiz yok, milletimiz var. Çayı veriyor, atkıyı veriyor, öyle geçinip gidiyoruz. 

"HOPA YÜZDE 100 OKUMA-YAZMA İLE TÜRKİYE'NİN EN ÖNEMLİ İLÇELERİNDEN BİR TANESİDİR"

Hopa Türkiye'nin incisidir. Yüzde 100 okuma-yazma oranı ile Türkiye'nin en önemli ilçelerinden bir tanesidir. Bir özelliği daha var Hopa'nın. Benim eşim Rizeli, Kafkasya'dan gelmişler Rize'ye. Rize'nin Fındıklı'sına, Fındıklı zamanında buraya bağlıymış biliyorsunuz, dolayısıyla hem Rizeli hem Hopalı bir ailenin geliniyim ben.

"İYİ PARTİ HOPA'DA BİRİNCİ PARTİ OLMAK ZORUNDA"

Şimdi bir söz istiyorum. ben sabırlı ve kayınvalidesine son derece bağlı, kocasının ailesini seven sayan bir insanım. Şimdi Hopa'da İYİ Parti birinci parti olmak zorunda. Aksi takdirde kayınvalidemle buraya geliriz ona göre

İlgili Haberler