Meral Akşener'den 'S-400' tepkisi!

Meral Akşener'den 'S-400' tepkisi!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Rusya'dan alınacak S-400 füzeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin il binasının açılışı için geldiği Kırklareli'de, gündemle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

"MEGAFONLA BAĞIRARAK DIŞ POLİTİKA YAPILMAZ"

Rusya ile yapılan S-400 füzeleriyle ilgili anlaşmayı hatırlatan Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek, şunları söyledi: "İYİ Parti, Türkiye'nin dış politikada iki paralık edilmiş itibarına iyi gelecek. Buradan Sayın Erdoğan'a sesleniyorum. Elinde megafonla bağırarak, çağırarak, dış politika yapılmaz kardeşim. Azıcık sağduyu, sakinlik, akıl; biraz tarih bilgisi. Yahu bağırıp, çağıracağınıza azıcık bunları öğrenin kardeşim."

"YAHU SİZİN UÇAKLARINIZI ONLAR TANIMIYOR"

"Şimdi Rusya'dan S-400'ler alıyorsunuz, yahu sizin uçaklarınızı onlar tanımıyor" diyen Akşener  "O füzeleri nerede kullanacaksınız kardeş? Senin F-16'ların onları tanımıyor, onlar F-16'ları düşman uçağı olarak görüyor. Koyacaksın bir depoya çürüyecekler. Efendim gittin Amerika'ya 'Ey Trump' yaptın, yaptın, gittin. 11 milyar dolarlık uçak satın aldın. Ya bu 'Ey'lerin gereğini yap ya da bu 'Ey'leri kes kardeşim. Yani sürekli parmak sallanmaktan artık yorulduk. Bu ülkenin huzura ihtiyacı var. Şimdi çok uzun konuşmam vardı; ama hepimiz ıslandık. Binamızın hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler