Beste Açar ile İpek Açar'ın, arası bir türlü düzelmiyor

Beste Açar ile İpek Açar'ın, arası bir türlü düzelmiyor
İSAŞ (İstanbul Sigorta Acenteleri Derneği) görkemli bir davet ile 60. yılını kutladı. Sunuculuğunu Beste Açar'ın yaptığı gecede sahne alan Ferhat Göçer, davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Beste Açar, "Babam Kayahan'ın kitabını çıkarmayı düşünüyoruz. Ayrıca hayatının beyazperdeye aktarılması da gündemde" dedi.

 İstanbul Sigorta Acentelari Derneği  başkanı Berrin Dinç ve RS Otomotiv''in sahibi Ünal Ünaldı''nın ev sahipliğinde geçen kutlama yemeğinde Ferhat Göçer, geceye özel hazırladığı repertuarında ki şarkılarını seslendirdi.

Masaları dolaşıp sigortacılarla birlikte şarkılarını söyleyen Göçer, enerjisi ve performansıyla muhteşem bir konsere imza attı. Gecede Ferhat Göçer, Beste Açar ile merhum sanatçı Kayahan''ın ''''Caddelerde Rüzgar" adlı şarkısını birlikte seslendirdi. Beste Açar, performansıyla tam not aldı.

BABASININ DOĞUM GÜNÜNE İPEK AÇAR''I ÇAĞIRMADI

29 Mart''ta ''Cennete Besteler'' adlı projede babası Kayahan''ın doğum gününü sanatçı dostlarıyla kutlayacağını belirten Açar, ''''Babam hep benim için ''en güzel bestem'' derdi. Baltalimanı Portexe Restaurant''ta o gece babamı seven sanatçı dostları anacağız. Zerrin Özer, Hakan Peker, Yeliz, Serdar Ortaç gibi birçok isim katılacak. Sabaha kadar babama şarkılarını yollayacağız" dedi.

Her yıl Kayahan''ın eşi İpek Açar''ın yaptığı "İyi ki Doğdun Kayahan" konserlerinden sonra bayrağı bu sene devralan Beste Açar, son dönemde aralarında soğuk rüzgarlar estiği İpek Açar''ı geceye davet etmediğini ifade etti.

Beste Açar, "Bu projeyi tek başıma üstlenip yaptığım için orada kızı olarak ev sahibi ben olacağım. Babam için doğum günleri hep önemli ve özeldi. Sahnenin olduğu yerin tam karşısında babamın ebedi istirahat ettiği Kanlıca''daki mezarı görünüyor. Oradan cennete şarkılar göndereceğiz" diye konuştu.

İlgili Haberler