Messi bıraktığını açıkladı

Messi bıraktığını açıkladı
Copa America finalinde Şili'ye penaltılarla kaybeden Arjantin Milli Takımı'nın dünya yıldızı Lionel Messi milli takımı bıraktığını açıkladı..

Maçtan hemen sonra verdiği röportajda oldukça üzgün olduğu gözlenen Messi yaptığı açıklamada "Milli takımı bırakıyorum" dedi. Messi'nin bu kararı Arjantin Milli Takımı'nın resmi twitter hesabından da duyuruldu.

"Bu kararımı kendim ve bunu isteyen pek çok insan için aldım. Çok denedim çok uğraştım ama artık milli takım kariyerime nokta koyuyuorum" şeklinde konuşarak Arjantin Milli Takımı'na sitem dolu sözlerle veda eden Messi'nin bu kararı sosyal medyada da şok etkisi yarattı.

Futbolseverler Messi'nin kararı hakkında "Bu şaka olmalı", "N'olur gerçek olmadığını söyleyin" ve "Messi olmadan milli takımın anlamı yok" şeklinde yorumlar yaparken çoğu taraftar Messi hakkında çıkan haberlerin gerçek olmadığına inanmak istiyor.

Arjantin basını ise flaş karar sonrası iki sene sonra oynanacak Dünya Kupası için Messi'in fikrini değiştirip değiştirmeyeceğini tartışmaya başladı.

1467004832403.jpg

.