Mesut Özil: Fenerbahçe'ye geleceğim

Mesut Özil: Fenerbahçe'ye geleceğim
Arsenal ile olan sözleşmesini 3.5 yıl daha uzatan Mesut Özil, annesine 'sözleşme tamamlandıktan sonra Fenerbahçe'ye geleceğinin' sözünü verdiği öğrenildi.

Arsenal ile olan sözleşmesini rekor bir ücret ile uzatan Mesut Özil, jubilesini Fenerbahçe forması altında gerçekleştirmek istiyor. Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre, Arsenal ile sözleşmesini uzatan 30 yaşındaki Mesut, annesi Gülizar Hanım'a söz verdi: "Buradaki sözleşmem bitince sana söz verdiğim gibi Fenerbahçe'de oynayacağım."

Özil, yıllar önce kendisi hakkında çıkan 'Galatasaraylı' dedikodularına şöyle yanıt vermişti: " U-19'da oynarken Fenerbahçe forması ile idmana geldiğim için kovuldum."

ARSENAL İLE SÖZLEŞMESİNİ UZATTI

Arsenal, resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile bu yaz sözleşmesi bitecek olan yıldız futbolcusu Mesut Özil, 2020-2021 sezonu sonuna tekrar anlaştığını duyurmuştu. Özil, yeni sözleşmesi ile haftalık 350 bin Sterlin kazanacak. İngiliz basınında yer alana haberlere göre bu sözleşmeyle başarılı futbolcunun, Arsenal tarihinin en fazla kazanan futbolcusu olacağı belirtildi.