Mesut Özil takım kuruyor

Mesut Özil takım kuruyor
Arsenal’in Türk asıllı Alman oyuncusu Mesut Özil, eSpor alanında önemli bir yatırıma imza atmaya hazırlanıyor. Yıldız futbolcu, kuracağı takım ile bu alanda ciddi bir atılım yapmayı hedefliyor.

Uzun süredir eSpor alanına ilgisi bilinen Türk asıllı Alman yıldız, kendi takımını kurmaya karar verdiğini açıkladı.. Mesut Özil, kuracağı takımın şu an için sadece EA Sports FIFA'da mücadele edeceğini de açıklamalarına ekledi..

EA Sports FIFA ile oldukça ilgili olduğu bilinen yıldız oyuncunun, uzun bir karar sürecinden sonra bu kararı aldığı belirtiliyor. Önümüzdeki haftalarda dünyanın dört bir yanından oyuncu seçmelerine başlanacağı da gelen bilgiler arasında..

Seçmelerin tamamlanmasının ardından ortaya çıkacak 'TeamÖzil", yıldız futbolcuyu ulusal ve uluslararası müsabakalarda temsil edecek. Dünya Kupası'nın ardından milli takımı bırakan yıldız futbolcu, EAS FIFA'nın aynı zamanda marka elçisi konumunda.

Futbol kulüplerinin ardından profesyonel sporcularda kendi eSpor takımlarını kurmaları ile dikkat çekmeye başladı.. Mesut Özil'in büyük bir yatırım ile bu akımın önde gelen temsilcilerinden olacağı konuşuluyor.