Meyra’yı 1.5 yaşında babasız bıraktılar!

Meyra’yı 1.5 yaşında babasız bıraktılar!
Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törende terör örgütü PKK’ya lanet yağdı

Şehitlerimiz dualarla uğurlandı

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca ekip aracına ateş açılması sonucu şehit olan polis memuru Ahmet Gılıç İzmir’de, İlker Narin Kastamonu’da, Şırnak’ın Silopi ilçesinde polisevine yapılan silahlı saldırıda şehit olan Yılmaz Dikmen ise Kırıkkale’de toprağa verildi. 

 

Meyra’yı 1.5 yaşında babasız bıraktılar!

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca ekip aracına ateş açılması sonucu şehit olan polis memuru Ahmet Gılıç İzmir’de, İlker Narin Kastamonu’da, Şırnak’ın Silopi ilçesinde polisevine yapılan silahlı saldırıda şehit olan Yılmaz Dikmen ise Kırıkkale’de dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi. Şehitler için önce Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen törende şehitlerin öz geçmişleri okundu, dualar edildi. Törene katılan şehit Gılıç’ın 13 yaşındaki kızı Ece, “Babamı bana geri verin” diye çığlık atarken şehit Narin’in 1.5 yaşındaki kızı Meyra ise olanlardan habersizdi. İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, Diyarbakır ve Şırnak’ta görev yapan polislerin hain bir saldırı sonucu şehit edildiğini belirterek bunun acısını derinden hissettiklerini söyledi. Kendi canlarından, kendi acılarından ve kendi üzüntülerinden çok aziz olan milleti düşüneceklerine dair söz verdiklerini dile getiren Taşdan, ölümü göze alarak görev yapan bir teşkilatın mensupları olarak birçok şehit verdiklerini, gerektiğinde de vermeye hazır olduklarını kaydetti.

 

sehit.jpg

 

Dimdik ayaktayım

Taşdan daha sonra, “Giydikleri üniformaya ve şu anda üzerlerinde örtülü şanlı bayrağımıza yakışır bir şekilde görevlerini ifa eden kardeşlerimiz mertebelerin en yücelerine erişti. Geride bıraktıkları aileleri bizlere emanettir” dedi. Bu arada İlker Narin’in Kastamonu’nun Taşköprü ilçesindeki cenaze töreninde şehidin annesi Elife Narin gazetecilere seslenerek, “Kalleşlere inat dimdik ayaktayım. Beni çekin. Biz yandık başkaları da yanmasın” diye feryat ederken kız kardeşi Feyza Şenel ise ağabeyinin naaşına sarılıp fotoğrafını okşayarak gözyaşı döktü. Şehidin cenazesi kılınan namazın ardından aile kabristanında defnedildi.