MHK'nin yeni başkanı belli oldu

MHK'nin yeni başkanı belli oldu
TFF, Ferhat Gündoğdu'nun MHK'nin yeni başkanı olduğunu açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün gerçekleştirdiği toplantıda Merkez Hakem Kurulu’nun Başkan ve üyelerini belirledi. Buna göre yeni başkan Ferhat Gündoğdu oldu.

İŞTE MHK BAŞKANI VE ÜYELERİ:

BAŞKAN: Ferhat Gündoğdu

ÜYELER: Yunus Yıldırım, Ahmet Şahin, Sebahattin Şahin, Hakan Sivriservi, Kamil Abitoğlu, Nihat Mızrak, Hikmet Öksüzoğlu, Serdar Çakıroğlu.

TFF Yönetim Kurulu, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Üyesi Metin Tokat''ın istifası sonrası Ferhat Gündoğdu''yu kurul üyesi olarak atamıştı.

Riva''da Mustafa Çulcu, Ufuk Özerten, Muhittin Boşat, Kemal Dinçer ve Yunus Yıldırım isimleri geçmiş ancak TFF bu isimlere sıcak bakmamıştı.

MHK BAŞKANI FERHAT GÜNDOĞDU KİMDİR?

Merkez Hakem Kurulu Eğitimden Sorulu Üyesi Ferhat Gündoğdu "klasmon üst gözlemciliği" görevini de yürütmüştür. Asıl mesleği doktorluk olan Ferhat Gündoğdu, Lokman Hekim Üniversitesi''nin akademik kadrosunda yer alıyor.

Gündoğdu aynı zamanda Türk Eğitim Derneği 8(TED Koleji) şirketinde Okul Yatırımları ve Planlama Müdürü olarak görev yapıyor. Ferhat Gündoğdu asker kökenli isimlerden biridir. Kara Harp okulunu 1991 yılında bitirdi.

Daha sonra Ankara Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde Yüksek Lisans yaptı. Atatürk Üniversitesi''nde master yaptı.

Ankara Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde doktorasını da tamamlayan Gündoğdu, TED''de çeşitli görevlerde bulundu.