MHP Ankara İftarında Bahçeli’ye delege şoku!

MHP Ankara İftarında Bahçeli’ye delege şoku!
MHP’nin Ankara’daki iftarına delegeler damgasını vurdu. Bahçeli’nin de katıldığı iftara, 87 Ankara delegesinden sadece 40’ı geldi.

MHP’de yaklaşan tüzük kurultayı öncesinde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.  Ankara Büyük Anadolu Oteli önündeki tarihi toplantının olduğu 15 Mayıs’ta, parti genel merkezinde bir yönetici saldırıya uğramıştı. Saldırıya uğrayan kişinin il yöneticisi olduğunun anlaşılması üzerine  Ankara teşkilatı ile genel merkezin arası açılmıştı.

Saldırının ardından grup toplantısında boş koltuklara konuşan Devlet Bahçeli, İl başkanı Fatih Çetinkaya ile kameralar önünde ilk kez iftarda buluştu.

İftar yemeği öncesi partililerle sohbet eden Bahçeli'nin, katılımcı delege sayısının azlığı sebebiyle moralinin bozuk olduğu görüldü.

YALNIZCA 40 DELEGE KATILDI

Partisi tarafından düzenlenen iftar yemeğine Ankara Ülkü Ocakları'ndan hiçbir yöneticinin katılmadığı dikkat çekerken, Ankara'daki 87 delegeden de yalnızca 40 tanesinin iftara katılması Bahçeli'nin iyice kan kaybettiği yorumlarına sebep oldu.

İftarda, MHP Genel Başkan Yardımcıları Şefkat Çetin ve Mevlüt Karakaya, MHP Kadın Kolları Koordinatörü Nevin Taşlıçay, MHP İl Başkanı Fatih Çetinkaya ve ilçe başkanları da hazır bulundu.