MHP Aydın Bozdoğan İlçe Teşkilatı çöktü

MHP Aydın Bozdoğan İlçe Teşkilatı çöktü
MHP Aydın Bozdoğan İlçe Teşkilatı'nda 80 partili istifa etti. Bu istifaların ardından, 21 kişiden oluşan MHP Bozdoğan ilçe yönetiminin 19 ismi de partiden istifa ettiğini açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nde Meral Akşener depremi yaşanıyor...

MHP'de peş peşe gelen istifa haberlerine bir halka da Aydın Bozdoğan'da eklendi.

Atatürk Parkı'nda bir araya gelen 80 partili, basın açıklaması yaparak istifa ettiklerini duyurdu.

Basın açıklamasında “Bugün gençlik yıllarından beri karşılıksız olarak sevdiğimiz sevgilimizden ayrılık günümüzdür” ifadelerini kullanan MHP Bozdoğan eski İlçe Başkanı Birol Özsoy, şöyle konuştu:

“Malumunuz olduğu üzere 7 Haziran seçimleri sonrası oluşan parlemonto yapısı ve izlenen politikalar sonunda 1 Kasım 2015 seçimlerinde MHP ciddi bir oy ve milletvekili kaybı ile karşı karşıya kalmıştır. Seçim sonuçlarının değerlendirilmesi ve tartışılması konusundaki beklentilerimiz sonuçsuz kalmıştır.

Kurultayın ivedilikle toplanması, herkesin delege iradesinde tartılması konusundaki demokratik irademiz hiçe sayılmış ve bize mahkeme kapıları gösterilmiştir. Son olarak bize “10 Temmuz devlet bahçeli sözüdür” denilen kurultay sözünden de sudan sebeplerle cayılarak delege iradesinden kaçılmıştır.

Yine bu süreçte onlarca il, yüzlerce ilçe teşkilatı kapatılarak taban iradesi hiçe sayılarak, bastırılmak istenmiştir. Geldiğimiz noktada MHP’nin bizim hislerimize fikirlerimize ve ülkülerimize uygun bir çizgiden uzaklaştığını üzülerek görüyoruz. Bugün gençlik yıllarından beri karşılıksız olarak sevdiğimiz sevgilimizden ayrılık günümüzdür.

Ama ayrılırken yanımıza fikirlerimizi hayallerimizi ve ülkülerimizi de alıp da gidiyoruz. Ve MHP’den istifa ettiğimizi kamuoyuna duyuruyoruz. Biz Bozdoğan olarak Aydın’da startı veriyoruz. Son olarak şunu da ifade ederek bitiriyorum istifaların devamı gelecek…”

BOZDOĞAN İLÇE YÖNETİMİ ÇÖKTÜ!

Atatürk Parkı'nda istifasını açıklayan 80 partilinin ardından, MHP Bozdoğan İlçe Teşkilatı'nın 21 kişilik yönetim kurulunda da büyük deprem yaşandı. İlçe Başkanı Ahmet Tevfik Uzkut ve Osman Yazgan dışındaki 19 yönetim kurulu üyesi, partilerinden istifa etti ve Bozdoğan İlçe Teşkilatı yönetimsiz kaldı.

AKŞENER’İN PARTİSİNE KATILMALARI BEKLENİYOR

MHP’den istifa eden yönetim kurulu üyeleri ve diğer partililerin de aralarında bulundu 99 kişinin, Meral Akşener'in partisine katılması bekleniyor.

İlgili Haberler