MHP ekonomik kriz karşısında Erdoğan'ı iktidarda tutmanın formülünü buldu. Saffet Sancaklı açıkladı

MHP ekonomik kriz karşısında Erdoğan'ı iktidarda tutmanın formülünü buldu. Saffet Sancaklı açıkladı
MHP Kocaeli milletvekili Saffet Sancaklı 2023 seçimlerine ilişkin "Türkiye'nin beka seçimi" dedi ve 'Verdiğimiz oydan hem bu dünyada hem öbür dünyada sorumluyuz" ifadesini kullandı.

MHP Kocaeli milletvekili Saffet Sancaklı, partisinin "Adım adım 2023, İl İl Anadolu" programı kapsamında Sakarya''da düzenlediği toplantıda konuştu. Sancaklı 2023 seçimlerine ilişkin "Türkiye''nin beka seçimi" dedi.

"VERDİĞİMİZ OYDAN HEM BU DÜNYADA HEM ÖBÜR DÜNYADA SORUMLUYUZ"

Sancaklı “Bu 2023 meselesi öyle sadece parti meselesinden çıkmış, iş gerçekten Devlet beyin söylediği gibi beka meselesine geldi. Onun için bu 2023 seçiminde bir şeye karar vereceksiniz, takım tutar gibi parti tutmayacaksınız, benim size tavsiyem bu olaylara bakın ne oluyor. Bu seçim Türkiye’nin beka seçimi 100’üncü yılda. Bir oy o kadar önemli ki, herkesin oyu bir oy. Ama verdiğimiz oydan hem bu dünyada hem öbür dünyada sorumluyuz. İşler iyi çıkarsa çok iyi ama işler sıkıntıya düşerse o verilen oyla o zaman hem bu dünya hem öbür dünyada vebal altında kalırız” diye konuştu.

BÜLBÜL: TÜRKİYE KOLAY BİR SÜREÇTE DEĞİL

Aynı toplantıda konuşan MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül ise “Türkiye kolay bir sürecin içerisinde değil, kalkıp bir elimiz yağda, diğer elimiz balda gibi bir anlayışında değiliz. Ekonomik anlamda yaşadığımız problemler var, sosyal alanda sıkıntılar var. Bunların olmadığı iddiasında değiliz. Hayat pahalılığı ve fiyat istikrarının temin edilmesi noktasında bir takım sıkıntılar ile karşı karşıyayız" ifadeleri kullandı.

İlgili Haberler