MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın Yeniçağ'ı ziyaret etti

MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın Yeniçağ'ı ziyaret etti
Gazetimizin yazarlarına kurulan kumpasa tepkiler çığ gibi büyüyor. MHP Genel Başkan adayı Aydın, gazetemizin Ankara bürosuna gelerek yazar ve gazeteci arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başta gazetemiz yazarları olmak üzere, Milliyetçilere yönelik kumpasa tepkiler artarak devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi genel başkan adayı Koray Aydın, olaydan hemen sonra yaptığı basın açıklamasında "Kamuoyu infial halindedir" demiş ve gözaltı kararlarına çok sert tepki göstermişti.

Aydın, bugün gazetemizin Ankara Temsilciliği'ni ziyaret ederek, gazete çalışanlarımıza ve yazarlarımıza geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sıcak ve samimi bir havada geçen ziyarette Aydın şunları söyledi:

"Sizin alınmalarınızı duyunca kendi kendime tahlil yapmaya çalıştım. Mutlaka bunun arkasında bir plan, bir şey var diye düşündüm. Ama alınan isimlere baktığımda bu planlı şuurlu bir şekilde yapılmış gibi duruyor. Alınan isimlere bu işin yapışmayacağını bu iş planlı yapıldıysa bunu onların da bildiğini düşünüyorum. Listede başka kimler var bilmiyorum ama adı geçen isimlerle ilgili bunu söylüyorum. Bunun verdiği işaret bizim ülkücü hareket olarak çok dikkatli olmamız gerektiğidir. İleride daha derin analizini de hep beraber yaparız. Ama buradan bir sonuç çıkarmak gerekiyorsa çok dikkatli olmamız gerekiyor.

ÜLKÜCÜLERİ AYRIŞTIRMAK İSTİYORLAR

Türkiye’nin evrildiği bu yeni dönemde bu dönemin şartları oluşturulurken gene ülkücüler üzerinden yeni bir dönem başlatacaklarını ve bu dönemde ülkücüleri ayrıştırma modelini oluşturabileceklerini düşünüyorum. Şuana kadar edindiğim ilk izlenim budur. Ama böyle bir dönemde ülkücülerin dayanışma içinde olması bu işe sahip çıkması en azından gelecek adına umut verici bir şeydir. O bakımdan bu hassasiyeti gösteren bütün ülküdaşlarımızı da teşekkürlerimi ve minnetlerimi özellikle iletmek isterim. "

İlgili Haberler