MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan AKP protokolünde

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan AKP protokolünde
MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan, AKP heyetinin açılışını yaptığı Tuzla'daki Okan Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin töreninde hazır bulundu.

Bahçeli'nin Başkanlık çıkışının ardından tamamen 'AKP'nin arka bahçesi' pozisyonuna getirilen MHP'de her geçen gün yeni bir skandal yaşanıyor.

Başbakan Binali Yıldırım ve AKP heyetinin açılışını yaptığı Tuzla'daki Okan Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin törenine, daha önce Ülkücüler için "Nesebi gayri sahih" ifadesini kullanan ve yazarımız Yavuz Selim Demirağ'ın sorduğu bir soruya sinirlenip küfreden MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan da katıldı.

BİNALİ YILDIRIM, ADAN'IN JESTİNİ ES GEÇMEDİ

Açıklış töreninde bir konuşma yapan Başbakan Binali Yıldırım, Celal Adan'ın katılımını es geçmeyerek bir nevi teşekkür konuşması yaptı.

Rahatsızlık duyulduğu için Başkanlık sisteminin isminin 'Cumhurbaşkanlığı sistemi' olarak değiştirdiklerine değinen Yıldırım, "Gelin anayasa değişikliğini yapalım bu güven ve istikrarı sürdürelim kalıcı hale getirelim. Başkanlık sisteminden rahatsız oldular Cumhurbaşkanlığı sistemi dedik. Türkiye bölünür diyorlar. Başkanlık sisteminin en önemliği özelliği koalisyon yok. MHP her zaman ülke menfaatini her şeyin üzerinde tutmuştur. Anamuhalefet partisi demek iktidar alternatifi demek. İnşallah bu konuları önümüzdeki günlerde daha detaylı değerlendireceğiz. 15 Temmuz bize birlik beraberliği öğretti. Bu birlik ruhunu muhafaza etmek için var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler