MHP Genel Merkezi’nde Ankara İl yöneticisine saldırı

MHP Genel Merkezi’nde Ankara İl yöneticisine saldırı
Değişim isteyen 900’e yakın delegenin, kurultay noktasında toplandığı sırada, MHP Genel Merkezi’nde sıcak dakikalar yaşandı. Ankara İl yönetim kurulu üyesi Ramazan Kubat, genel merkez binasına girer girmez saldırıya uğradı.

MHP’de sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Genel başkan adayları ve delegelerin, kurultayın yapılacağı otelin önünde toplandığı saatlerde genel merkezde ortalık karıştı.

MHP Ankara İl Başkanı ile birlikte parti genel merkezine giden il yöneticisi Ramazan Kubat, içeriye girer girmez saldırıya uğradı. Kalabalık bir grup tarafından gerçekleştirilen saldırının, Bahçeli’ye yakınlığıyla bilinen Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya’nın yanında cereyan ettiği görüldü.

ramazan1.jpg

İL YÖNETİMİNDE DEPREM!

Yaşanan bu saldırı sonrasında MHP Ankara il yönetiminde taşlar yerinden oynadı. Uzunca bir süredir gergin olan isimler yarın görevlerinden istifa ederek, kurultay çağrısında bulunabilecekleri belirtildi.

İl yöneticisine yapılan saldırının delegelerin de büyük tepkisini çekti. Elde edilen ilk bilgilere göre yarın 40’a yakın delege, il yöneticisi ve ilçe başkanı olağanüstü kongre çağrısında bulunacak.

Genel merkeze yakınlığıyla bilinen Ankara il teşkilatındaki bu gelişmenin, Bahçeli’nin canını oldukça sıktığı öğrenildi.

ramazan2.jpg

ramazan3.jpg