MHP İl Başkanı'ndan AKP'li isme: Allah 5 yıl daha bu görevi nasip etsin

MHP İl Başkanı'ndan AKP'li isme: Allah 5 yıl daha bu görevi nasip etsin
2011-2014 yılları arasında Denizli İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini yürüten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, dönemin İl Genel Meclisi üyeleriyle biraraya geldi. Buluşmada, MHP Denizli İl Başkanı Birtürk'ün sözleri dikkat çekti.

Pamukkale Belediyesi Başkanı Hüseyin Gürlesin, Çameli'de Denizli Büyükşehir olmadan önce İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini sürdürdüğü, 19. ve 20. dönemde birlikte görev yaptığı İl Genel Meclisi üyeleri ile toplantı gerçekleştirdi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Genel Meclisi Başkanlığı yapmış Halil Pekdemir, Osman Yüceliş, yine İl Genel Meclisi Üyeliği yapmış MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk ve 19 ve 20. dönemlerde mecliste temsil edilmiş tüm partilerin meclis üyeleri katıldı.

MHP'Lİ BAŞKAN: "ALLAH 5 YIL DAHA BU GÖREVİ NASİP ETSİN"

AKP'li Belediye Başkanı Gürlesin'in ardından söz alan MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk'ün sözleri dikkat çekti.

AKP'li Hüseyin Gürlesin'i 5 yıl daha görevde görmek istediğini açıklayan Birtürk, şu ifadeleri kullandı:

“Buna vesile olan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e çok teşekkür ederim. Birlikteliğimize öncülük yapan Hüseyin Gürlesin’i önümüzdeki dönem de görevde görmek isteriz. Ben Allah’tan bir dilek diliyorum. Başkan Gürlesin’in 5 yıl daha bu görevi nasip etsin ki böyle bir organizasyona önderlik etsin.”