MHP Mitingine Rabia işaretleri damgasını vurdu

MHP Mitingine Rabia işaretleri damgasını vurdu
Devlet Bahçeli, Sakarya’daki “evet” programında yine rabia işaretleri yapıldı. Hükümete yakın kanalların, MHP tarihinde ilk kez mitingleri canlı yayınlaması dikkat çekti.

Başkanlık çıkışıyla Ülkücülerin büyük tepkisini çeken Devlet Bahçeli, hükümet destekli mitinglerine devam ediyor.

Sakarya’da vatandaşlarla buluşan Bahçeli’nin mitinginde AKP ile özdeşleşen rabia işaretlerinin sık sık yapıldığı görülürken, miting alanındaki boşluklar dikkat çekti. 

MHP TARİHİNDE İLK KEZ

Hükümete yakınlığıyla bilinen medya kuruluşları Bahçeli’nin mitingini canlı yayınladı. MHP tarihinde ilk kez, yandaş kanalların Bahçeli mitingini canlı yayınlandıkları belirtildi.

assa-001.jpg

BARZANİ’YE TEPKİ, DIŞİŞLERİNE TEŞEKKÜR

Bahçeli konuşmasında, referandumda “evet” denilmesi gerektiğini belirtirken Kerkük’teki paçavra skandalına da değindi. Kerkük’e asılan sözde bayrakların, Ankara ve İstanbul’da da göndere çekildiğini hatırlatan Bahçeli, “Dışişleri Bakanlığımız yaptığı açıklama ile güzel ve yerinde bir tepki verdi” diyerek AKP’ye teşekkür etti.

SADECE KINAMA YAYINLAMIŞTI!

Bahçeli’nin miting meydanında teşekkür ettiği Dışişleri, Kerkük’teki krize tepkisi son derece sınırlı olmuştu. Milli politikadan uzaklaşıldığı eleştirilerine rağmen, AKP’den bayrak skandalıyla ilgili herhangi bir tepki gelmediği görülmüştü.

İlgili Haberler