MHP Tekirdağ ilçe teşkilatlarından sert tepki

MHP Tekirdağ ilçe teşkilatlarından sert tepki
MHP'de Bahçeli yönetimine tepkiler çığ gibi büyüyor. Seçilmiş teşkilatların görevden alınmasına Tekirdağ ilçe yönetimlerinden ortak bir açıklamayla sert tepki geldi.

Yeniçağ / Özel / Tekirdağ

Milliyetçi Hareket Partisi'nde usulsüz bir şekilde kapatılan teşkilatlarla ilgili tepkiler artarak devam ediyor. Yasal hakları olan kurultay talebine imza attıkları için seçilmiş teşkilatları fesh eden Bahçeli yönetimine bir tepki de Tekirdağ'dan geldi. Tekirdağ ilçe teşkilat başkanları ve çok sayıda üst kurul delegesiyle birlikte düzenlenen basın toplantısında parti yönetimine tepki gösterildi.

ÖNÜ ALINMAZ BİR FIRTINA

MHP'li ilçe başkanları tarafından yapılan açıklamada, kurultay sürecinin tüm engelleme girişimlerine rağmen sürceceğini ve sürecin "önü alınamaz bir fırtına" haline gelindiği vurgulandı. 

İşte yapılan o sert açıklamadan öne çıkanlar:

Bu fırtına Ülkücü iradenin seçimle gelmiş il başkanlarını görevden almak dinmeyecektir. Çünkü o il başkanları yalnız değildir. Kararlarını tek başlarına almamışlardır. Görevden alınmalarına sebep olan değişim iradesi bir kişinin değil, milletin ve temsilcisi olarak gördüğümüz Milliyetçi Hareket Partisi mensuplarının genel temayülüdür. 

GENEL MERKEZE SON DEFA SESLENİYORUZ

Bizler, Genel Merkezimize son defa seslenmek istiyoruz.

-Bizler çocuklarının rıskından kesip, teşkilatların kirasını, elektiriğini, suyunu ödemeye çalışan ilçe başkanları, il yöneticileriyiz.

-Gördüğümüz ve bildiğimiz bütün sorunlara rağmen, ailelerimizden, özel hayatımızdan çaldığımız zamanları köy köy, mahalle mahalle çalışma yaparak harcayan insanlarız. Devekuşu misalı sorunları görmemek için kafamızı kuma gömmek bizim davaya olan sadakatimizle ölçülmez.

Görüyor ve ilan ediyoruz ki Türkiye büyük sorunlarla karşı karşıyadır. Bu sorunların çözüm adresi Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Ancak Bunun için ge.çmişininden asla kopmayan geleceği kucaklayabilecek arzusu, heyecanı, programı, enerjisi olan MHP'ye ihtiyaç vardır. 

Bu beklentinin karşılanacağı adres ise ülkücü iradedir.

Ülkücü irade olağanüstü kurultayın toplanması yönündeki arzusunu imzalarıyla gösteren 547 üst kurul delegesidir. 

Ülkücüm irade milletin sesine kulan veren, tarlada çalışan Ahmet dayının, camide Veli amcanın, pazarda Ayşe teyzenin, kavgede işsiz Mehmet'in partimizden beklentilerine tercüman olan teşkilat mensuplarıdır. 

BİZİ HİÇE SAYDINIZ

Bizlerin iradesini hiçe sayarak:

Seçitğimiz il başkanını görevden alan,

İl teşkilatımıza devlet memurları eliyle kilit vuran,

Olağanüstü kurultayı tokplamak için çaba sarf eden yönetimin anlayışını tasvip etmiyoruz.

VAKİT KAYBETMEDEN KURULTAYA

Yarım asra yaklaşan bu hareket artık kararını vermiştir. Bundan kaçı yoktur. Ülkücü iradenin sesine kulak verilmeli, olağanüstü kurultay zaman kaybetmeden gerçekleştirilmelidir. 

 

 

1da72cef3e27dd9dee3f60346b4303ef.jpg

5e3fb9ad5fa255a2646eb2cfc82dc86b.jpg

713651b2316423d62e0f0f141ae95de8.jpg

basin-imza.jpg