MHP yönetimine teşkilat dayanmıyor!

MHP yönetimine teşkilat dayanmıyor!
Seçilmiş yönetimleri kurultay talep etti diye görevden alıp, partiden ihraç etmekle tehdit eden Bahçeli yönetiminde işler iyi gitmiyor. Kapatılan teşkilatların yerine atanan kişiler de istifa etmeye başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nde kurultay için geri sayım sürerken, parti yönetiminin attığı adımlara tepkiler çığ gibi büyüyor. Hukuksuz bir şekilde kapatılan teşkilatlarda tepkiler artarken, il teşkilatının başına geçmesi için atanan kişiler görevlerinden istifa etmeye başladı.

Denizli'de kurultay talep etti diye seçilmiş il yönetimini ve ilçe teşkilatlarını fesh eden Bahçeli yönetimi geçtiğimiz günlerde yeni isimler atamıştı. Ancak atanan kişiler teşkilatın kapısını açmadan istifa ettiklerini açıkladılar. 

VİCDANIMIZ İZİN VERMİYOR

İşte Denizli il yönetimine atanan isimlerin yaptıkları basın açıklamasından öne çıkanlar:

Milliyetçi Hareket Partisi yeni İl yönetimine atanan bizler, yapılan uygulamanın her ne kadar hukuki geçerliliği olsa da vicdani geçerliliği olmadığını düşünerek verilen bu görevi kabul etmiyoruz. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in dediği gibi “Ülkücü Ülkücünün öz kardeşidir.” Partimizin hassas bir dönemden geçtiği bu ortamda kongre ile gelen eski yönetimin sadece kurultay  talep etmesinden dolayı güya cezalandırılmasının bu düstura uygun olmadığını düşünüyoruz. Bizler her zaman birbirimizin yüzüne bakacağız. Ankara’dakiler istedi diye kimseyi dışlama lüksümüz yok. Çünkü bizler Denizli’de yaşıyoruz. Taşlar yerine oturuncaya kadar böyle bir yönetimde yer almaktansa “Dört duvar arasında ülkücülüğümüzü yaşamayı” tercih ederiz.Hiçbir yerde olmasakda olur. Yeterk i Milliyetçi Hareket Partisi daha iyi yerlerde olsun. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Cemil Budak

Ünal İncegür

Hüseyin Erol

Selami Dereli

Hacer Erol

Hüdaverdi Tiryaki