MHP’de ilk miting pazar günü İzmir’de

MHP’de ilk miting pazar günü İzmir’de
Seçim bildirgesini 3 Ekim’de açıklayan MHP lideri Devlet Bahçeli, ilk mitingini 11 Ekim’de Ege’de yapacak

Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Başkan Devlet Bahçeli’nin İzmir, İstanbul ve Ankara’da bölge mitingleri yapacağını belirterek, “Teşkilatlardan gelecek taleple il mitingleri ve salon toplantıları düzenleyebiliriz. Çok miting yapmayışımız zaman darlığından” dedi. 

 

MHP’de ilk miting pazar günü İzmir’de

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin yapacağı mitingler hakkında bilgi verdi. Yalçın, Ekim’de Ankara’da düzenlenen toplantı ile partisinin seçim beyannamesini kamuoyuyla paylaşan Genel Başkan Bahçeli’nin pazar günü İzmir, 18 Ekim’de İstanbul ve 25 Ekim’de ise Ankara’da bölge mitingleri yapacağını belirterek, bu mitinglere çevre illerden de katılım sağlanacağını ifade etti. Semih Yalçın, “Üç büyük miting dışında, teşkilatlardan gelecek talepler doğrultusunda, il mitingleri ve kapalı salon toplantıları da düzenleyebiliriz. MHP’nin çok sayıda miting yapmaması, seçim yardımının verilmemesinden değil, zaman darlığından dolayı. Bir mitingin masrafı ne ki?” diye konuştu. Bahçeli’nin yurt dışında miting yapmasının programlanmadığını anlatan Yalçın, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi öncesinde genel başkan yardımcıları ve milletvekillerinin Hollanda, İsviçre, Almanya, Fransa, Belçika ve Avusturya’da düzenlenen çeşitli etkinliklerde gurbetçi seçmenle bir araya geleceğini kaydetti.

Vatandaşa davet

Bu arada, Bahçeli’nin ilk mitingi  bu pazar günü saat 14.00’te, İzmir Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleşecek. MHP Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, “İzmir, ilk kurşunun atıldığı ve milli mücadelenin başladığı kent olarak tarihe geçmiştir. Mitinglerimizi başlatmamızın da manevi değeri var” dedi. İzmirlilerin karşısına çıkmak için seçim bildirgelerinin açıklanmasını beklediklerini ve çok güzel hazırlıklar yaptıklarını kaydeden Tanrıkulu, pazar günü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla muhteşem bir miting yapacaklarını belirterek, “Bütün İzmirlileri, çevremizde yaşayan ve ülkesini milletini seven, gönlü bu ülke aşkıyla dolmuş insanları mitingimize davet ediyoruz” diye konuştu.