MHP'den bakanlığa Çakıcı tepkisi!

MHP'den bakanlığa Çakıcı tepkisi!
Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan Alaattin Çakıcı açıklamasına cevap veren MHP'li Semih Yalçın, "Sağlık Bakanlığı tarafından alelade birinin açıklamasıymışçasına saygı ve ölçülerine dikkat edilmeden mütalaa edilmesi, kabul edilemez" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan Alaattin Çakıcı açıklamasına yanıt verdi. Yanıtta, “Sayın Devlet Bahçeli’nin bahse konu açıklamasına durup düşünmeden, iyice araştırılmadan Sağlık Bakanlığınca alelacele verilen bu cevaptaki sorunlu ve seviyesiz üslup; fevkalade rahatsız edici bulunmuştur” denildi.

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Alaattin Çakıcı'ya sınırsız ziyaret izni" başlığıyla çıkan haberlere ilişkin, daha önce başlatılan incelemelerin ardından 23 sağlık personelinin gözaltına alınması üzerine dün iki müfettiş daha görevlendirilerek kapsamın genişletildiği, bu esnada Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekim Vekili, Başhekim Yardımcısı ile İdari ve Mali İşler Müdürünün görevlerinden alındığı bildirilmişti.