MHP'den Koray Aydın'a cevap geldi!

MHP'den Koray Aydın'a cevap geldi!
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, parti politikalarını eleştirirken “MHP nereye gidiyor” diyen Koray Aydın’a yanıt verdi.

Yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye’nin, herkesin “küçük siyasi hesapları” bir tarafa bırakarak milli sorumluluk anlayışı içinde hareket etmesini zorunlu kılan karanlık bir dönemden geçtiğini ifade eden Büyükataman, “Ülkücü, milliyetçi hareketi siyasi hesapları için kullanmak ve sokağa çekerek ‘operasyon partisi’ haline getirmek isteyenlerin hevesleri kursaklarında kalmıştır. 7 Haziran 2015, 1 Kasım 2015 seçimleri ve 15 Temmuz 2016 kalkışması ve bugün yaşanan gelişmelerle ilgili cevaplanması gereken sorular bulunmaktadır. Bizce Sayın Aydın bu sorulara kafa yormalıdır” dedi.

-“MHP DURDUĞU YERDE DURMAKTADIR”-

Türkiye’nin tarihin en kanlı üç terör örgütü PKK/PYD, IŞİD ve FETÖ’ye karşı içerde ve dışarda amansız bir mücadele içinde olduğunu belirten Büyükataman, şöyle devam etti:

“PKK’nın sözde sorumluları küresel güçlere yalvarmakta bunlar basına yansımaktadır. PKK bitme tükenme noktasına gelmiş, devletin demir yumruğunu kafasında hissetmiştir. Bu durum Sayın Aydın’ı rahatsız etmemelidir. Bu süreç işlerken MHP ilkelerinden ve ülkülerinden ödün vermeden, 48 yıllık şerefli mazisiyle mütenasip bir siyaset izlemektedir. Ezcümle, MHP durduğu yerde durmaktadır. Bilgi kirliliği oluşturarak aziz milletimizi yanıltmaya çalışmak, partimizi kamuoyunda tartışmaya açmak kimseye fayda sağlamayacaktır.” 

İlgili Haberler