MHP'li Aycan "Erdoğan'ı biz kurtardık"

MHP'li Aycan "Erdoğan'ı biz kurtardık"
24 Haziran seçimleri sonrasında milletvekili seçildiği ilde değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan'ın, "MHP'nin genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kurtarmıştır" sözleri dikkat çekti.

Kahramanmaraş'ta partisi tarafından birinci sıradan aday gösterilip resmi olmayan sonuçlara göre milletvekili seçilen MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği akşam yemeğinde milletvekili adayları ve partililerle bir araya geldi.

Aycan, MHP'lilerin Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin emrine uyarak Erdoğan'a oy verdiklerini dile getirdi. Aycan, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin gösterdiği tutumla hem Recep Tayyip Erdoğan'ı hem de AKP'yi kurtardığını öne sürdü.

Aycan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Ama bugünkü 49 vekil, bütün değerlerin üstündedir, büyük bir mücadelenin eseridir ve meclis aritmetiğinde MHP'yi kilit konumuna getirmiştir. 600 vekil var ama her zaman, bundan sonra bütün gözler 49 vekilin üzerinde olacaktır, genel başkanımızın üzerinde olacaktır. Bundan sonra mecliste siyaseti MHP yapacaktır. Biz ne dersek, o olacaktır. Bugün MHP mecliste kilit konumdadır ve MHP'nin genel başkanı hem Recep Tayyip Erdoğan'I kurtarmıştır, hem Adalet ve Kalkınma Partisi'ni kurtarmıştır, hem meclisi kurtarmıştır, hem devleti kurtarmıştır. Bu da böyle bilinsin."

"MHP'LİLER GENEL BAŞKANIN EMRİNE UYMUŞ..."

"Bu seçimde 2 kazanan var. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan, milletvekilliği seçiminde ise MHP'dir. Biz, Adalet ve kalkınma Partisi'nden önce Cumhurbaşkanı adayı gösterdik. MHP'lilerin hepsi genel başkanının emrine uymuş ve Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermiştir. Eğer toplamda bir fark varsa bunu bizden değil başka yerlerde aramaları lazım"

İlgili Haberler