MHP'li başkan rica etti, Bakan halletti

MHP'li başkan rica etti, Bakan halletti
Sinop’ta ilçeleri ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, MHP’li Belediyesi’nde Başkan Halil Dilek Özcan’ın talebi üzerine Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ı arayarak ilçenin yol sorununun çözüme kavuşması konusunda destek istedi. 

Referandum çalışmaları kapsamında geldiği Sinop’ta ilçeleri ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, MHP’li Türkeli Belediyesi’nde Başkan Halil Dilek Özcan’ın talebi üzerine Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ı arayarak ilçenin yol sorununun çözüme kavuşması konusunda destek istedi. 

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, beraberindeki Sinop Valisi Hasan İpek, AKP Sinop Milletvekili Nazım Maviş, AKP Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü ile birlikte Türkeli Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Halksesi.com’dan Mete Çağdaş’ın haberine göre; Bakan Yılmaz'a yol çalışmalarının devam ettiğini ancak mevcut yolun yetersiz kaldığını dile getiren MHP’li Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan ve MHP İlçe Başkanı Murat Yıldırım'ın talebi üzerine; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ı arayan Bakan İsmet Yılmaz, "Türkeli-Ayancık karayolundaki çalışmaları gördüm yapılıyor, ancak Ulaştırma Bakanı'mıza özel ihtiyacımız var diyorlar. Sadece selam verseniz yeter diyorum" dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bunun üzerine  telefondan protokol üyelerine seslenerek; “Herkese selamlar iletiyorum buradan. Sevgili bakanım sizlerin bizlere talimatınız ne olursa, Ulaştırma Bakanlığı olarak bizler de yerine getirmek için hazırız” dedi. 

Bakan Yılmaz ise, "Bakanım Allah razı olsun sizden, teşekkür ediyoruz, Allah iki cihanda yüzünüzü ak eylesin" diyerek, telefon konuşmasını sonlandırdı. Bakan Yılmaz, konuşması sonrasında odada bulunanlara yönelerek, "Sevgili Ulaştırma Bakanımız Ahmet bey işini her zaman takip eder, kısa süre içerisinde de isteğinizi yapılır" dedi.

İlgili Haberler