MHP'li Mehmet Parsak'ın Erdoğan'la ilgili sözleri tekrar gündemde

MHP'li Mehmet Parsak'ın Erdoğan'la ilgili sözleri tekrar gündemde
MHP ile AKP arasındaki ittifak komisyonunun üyeleri arasında bulunan MHP Afyon Milletvekili Mehmet Parsak'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili sözleri tekrar gündeme geldi. Parsak'ın Erdoğan için kullandığı "Koğuş başkanı olacaksın" ifadesi dikkat çekti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partisinin aday çıkarmayacağını ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destekleneceğini açıklamasının ardından MHP ile AKP arasında 'ittifak komisyonu' kuruldu.

AKP'nin komisyon üyeleri İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal olurken; MHP adına görüşmeleri yürütecek ekibin ise MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ve İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu'dan oluştuğu belirtilmişti. 

"KOĞUŞ BAŞKANI OLACAKSIN"

MHP'nin ittifak komisyonu üyeleri arasında bulunan Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak'ın, AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili söylediği sözler tekrar gündeme geldi.

7 Eylül 2015 tarihinde paylaştığı tweet'te Erdoğan'a yüklenen Parsak'ın, "Hala 'baikanlık' peşindesin! Evet birgün başkan olacaksın ama bu, işlediğin suçların cezasını çekeceğin 'koğuş başkanlığı' olacak!" ifadelerini kullandığı görüldü.

ekran-alintisi-367.jpg

BAHÇELİ'NİN SÖZLERİNİ PAYLAŞMIŞ

Parsak'ın ayrıca, 23 Şubat 2016 tarihinde MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "Biz Recep Tayyip Erdoğan'ı mutlu etmek ve 'Başkanlık' hayalini gerçekleştirmek için Anayasa yapamayız, yapmayacağız!" sözlerini de paylaşması dikkat çekti.

1-992.jpg

İlgili Haberler