MHP'nin kurultay yapmasına karşıyım!

Çünkü memleketimizin ünlü kanaat önderlerinden Hilal Kaplan da karşı… Âkillik günlerinden tanırım kendisini… Yanlışı olmaz… Onun Türklük ve de özellikle bayrak sevgisinden eminim!..

Çünkü İ. Melih de karşı, ha bire tweet atıyor sağ olsun… "Ne gerek var MHP'ye? Kapatın AKP'ye gelin" deyişinden, bağrını bu şekilde ülkücülere açışından tanırım kendisini… İmarlı imarsız vatan topraklarını ne kadar sevdiğinden ve 'parsel parsel' milliyetçiliğinden eminim!..

Çünkü Hüseyin Gülerce de karşı... Şimdi 'paralel' denilen yayınlardaki duayenliğinden tanırım kendisini… Sonra kendisini saraya vakfetti… Olsun, kalbinin EKG'sini çekseler 'MHP, MHP, MHP' diye attığından eminim…

Çünkü Mehmet Metiner de karşı… Kalbi temiz adamdır… Daha 2014'te Meclis'te "Kahrolsun Türkçülük" diye bağırırken bile çok çok samimiydi… Millî duruşundan zerrece şüphem yoktur… Halisane düşündüğünden yüzde yüz eminim!..

***

Kurultaya karşıyım arkadaş!..

Çünkü Mehmet ve Canan Barlas çiftinin zekâ fışkıran oğlu, havuz televizyonlarında AKP lehine değerlendirmeleriyle milletimizi aydınlığa boğan değerli gazeteci Cemil Barlas da karşı… 1 Kasım'dan sonra anasıyla birlikte yaptığı programda "Bahçeli bizdendir artık. Ak Parti'yi tek başına iktidar yaptı" dediği için dürüstlüğünden eminin!..

Çünkü Engin Ardıç da karşı… Bilirim, milliyetçilerin derdi onun derdidir… Nazilerin ünlü isimlerinden Rudolf Hess intihar ettiğinde bütün Türk milliyetçilerine başsağlığı dileyecek kadar hassas birisidir… Ülkücülere olan muhabbetinden eminim!..

Çünkü Şamil Tayyar da karşı… Siz bakmayın 1 Kasım'dan önce Bahçeli'ye ne kadar ağır saldırdığına… Şimdi ne güzel ayar vermeye çalışıyor 'kurultay olmasın' diye… Kendisini okuldan tanırım… İstikrarından eminim!.. 

***

Kurultaya kesinlikle karşıyım!..

Çünkü Avni Özgürel de karşı… Çok akıllı olmasa hükûmet tarafından 'âkil' ilân edilmezdi zaten… Son yıllarda gazeteciliğini Ankara, İmralı ve Kandil arasındaki diplomasiye adamış değerli bir yazarımızdı… Hele Karayılan'la röportaj yapıp "Barış yolu nasıl açılır diye fırsat kollayan bir insan gördüm" demesi tarihe geçmişti… Şimdi 'Gözüne gözlük' diye bağıracak hâlimiz yok… Hep iyi gördüğünden eminim!..

Çünkü Aydın Ünal da karşı… O Aydın Ünal ki Bahçeli'ye 1 Kasım öncesinde "Tükürdüklerini yalayacağın bir süreç başlayacak" diye hakaret etmişti… Yine de erdemli bir kişidir, hatadan çabuk döndü… Şimdi babacan bir edayla Bahçeli ve yönetimini kurultaydan korumak için çırpınıyor… Samimiyetinden çok eminim!..

***

Bu isimlere, havuzdan ve siyasî iktidardan onlarca kişi daha eklenebilir… Sakın onların bu özelliklerine bakarak "Siyasî iktidar Türk milliyetçiliğine karşı oyun mu oynuyor?" gibi bir vehime kapılmayalım!..

Parti, iktidar miktidar hikâye… Hepsi memleketi düşünüyor, milliyetçi hareketi düşünüyor!.. Bunlara sahip çıkmak, dediklerine kulak kesilmek gerekiyor…

Yoksa bir Kurtuluş Tayiz, bir Gülay Göktürk, Mahmut Övür, bir Tuğçe Kazaz, bir Hasan Bülent Kahraman, bir Tamer Korkmaz ve şimdi Cumhurbaşkanı Danışmanı olan bir İlnur Çevik kolay mı yetişiyor bu ülkede?

Bunlar Türk milliyetçiliği için ömürlerini sebil etmiş kişiler!.. Kimse MHP'yi bunlardan daha fazla düşünüyor gibi yapıp, rol çalmasın!..

Aralarından Kürşat'ın nârâsıyla Tanrı Dağı'ndan inenler bile çıkabilir!.. Yani milliyetçi müktesebatı o derece yetkin bir kadro!.. Şimdi hepsi milliyetçi hareketin derdiyle hemdert!..

Akıllarından, kabiliyetlerinden, delikanlılıklarından, şahsiyetlerinden, istikrarlarından, ülkücülük hassasiyetlerinden ve dâhi tam teşekküllü aydın duruşlarından emin olduğum bu kadro neredeyse ben de oradayım!.. Onun için ben de kurultaya karşıyım!..

Yazarın Diğer Yazıları