Microsoft bunu da yaptı!

Microsoft bunu da yaptı!
Yazılım devi Microsoft, "Windows 10'u edinin" mesajını bakın artık nerede göstermeye başladı.

Yazılım devi Microsoft'un Windows işletim sisteminin yeni versiyonu Windows 10 güncellemesi konusunda artık bir tür takıntı boyutunda ne kadar ısrarcı olduğunu herhalde bütün Windows kullanıcıları gördü. Bu yeni versiyon artık başındaki 'yeni' sıfatını kaybetmek üzere olsa da, firma söz konusu güncelleme taleplerine yepyeni yollarla devam edecek gibi görünüyor. Zira teknoloji devinin kullanıcılarını Windows 10 güncellemesine ikna etmek için yararlandığı yeni şeyInternet Explorer için yayınladığı en yeni güvenlik yaması!

Internet Explorer 11'deki yeni sekmeler üzerinden bir 'Windows 10'u edinin' mesajı vermeye başlayan Microsoft bunu da 8 Mart'ta tarayıcıya gelen yeni bir güvenlik güncellemesiyle gerçekleştirdi.

Windows 10 kullanımının yaygınlaşması adına oldukça agresif bir politika izleyen Microsoft, bu konuda yapılan eleştiriler karşısında geri adım atmayı da düşünmüyor. Zira geçtiğimiz günlerde Windows Weekly'ye konuşan firmanın pazarlama müdürü Chris Capossela bu politikalarından taviz vermeyeceklerini ve Windows 10'un benimsenmesine yönelik bu çabalarını devam ettireceklerini belirtmişti.


Kaynak: Chip