Şampiyon Milan'ın hocası Stefano Pioli'nin madalyasını çaldılar

Şampiyon Milan'ın hocası Stefano Pioli'nin madalyasını çaldılar
Serie A'nın son haftasında Sassuolo'yu 3-0 yenerek 11 yıl sonra şampiyonluk sevinci yaşayan Milan'da teknik direktör Stefano Pioli'nin madalyası çalındı.

İtalya Serie A''da Inter''in 2 puan önünde girdiği son haftada Sassuolo''yu deplasmanda 3-0 yenerek 11 yıl sonra şampiyon olan Milan''da teknik direktör Stefano Pioli''nin şampiyonluk madalyası çalındı.

3-0''lık Sassuolo galibiyetinin ardından 19. şampiyonluk kupasını alan Milan''da teknik direktör Stefano Pioli hırsızlık şoku yaşadı.

''''Şampiyonluk madalyam çalındı''''

56 yaşındaki teknik adam maçtan sonra yaptığı açıklamalarda, "Şampiyonluk madalyam çalındı. Birisi boynumdan söküp aldı. Geri getirilirse çok mutlu olurum çünkü tek madalyam oydu" dedi.

TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİNDE BİR İLK

2019-2022 sezonun başından bu yana Milan''ın başında bulunan Pioli, kariyerinde teknik direktör olarak ilk şampiyonluğunu yaşadı. Serie A''da sezonun teknik direktörü de seçilen, tecrübeli teknik adam daha önce Salernitana, Modena, Parma, Gresseto, Piacenza, Sassuolo, Chievo, Palermo, Bologna, Lazio, Inter ve Fiorentina takımlarında görev yaptı. 

İlgili Haberler