Milletvekili listelerinde dikkat çeken isimler! Babalar ve oğulları...

Milletvekili listelerinde dikkat çeken isimler! Babalar ve oğulları...
Mehmet Ağar, Bülent Arınç, Mustafa Kamalak gibi isimlerin oğulları da milletvekili aday listelerinde bulunuyor. Arınç ve Ağar'ın oğlu, AKP, Kamalak'ın oğlu ise, Saadet Partisi'nden aday oldu

Türkiye, 24 Haziran'da sandık başına gidecek. Partiler cumhurbaşkanı adaylarını ve milletvekili adaylarını belirledi. 600 milletvekili adayının yer aldığı vekil listeleri dün YSK'ya teslim edildi. Partilerin milletvekili aday listelerinde dikkat çeken isimler yer alıyor.

MEHMET AĞAR'IN OĞLU AKP'DEN ADAY OLDU

Daha önce Adalet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı yapmış ve Demokrat Parti'de Genel Başkanlık görevini yürütmüş olan Mehmet Ağar'ın oğlu Zülfi Tolga Ağar, AKP Elazığ 3. sıradan milletvekili adayı oldu.

ARINÇ'IN OĞLU DA AKP'NİN LİSTESİNDE

AKP'nin kurucuları arasında yer alan, partide 'Bülent Ağabey' olarak bilinen Bülent Arınç'ın oğlu Ahmet Mücahit Arınç da AK Parti'den aday oldu. Mücahit Arınç, İstanbul 3. bölge 11. sıradan aday gösterildi. Bülent Arınç, AK Parti'de Meclis Başkanlığı görevini de yürütmüştü.

OĞUL KAMALAK SAADET PARTİSİ'NDEN ADAY

Eski Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın oğlu Muhammet Furkan Kamalak, Saadet Partisi'nden aday oldu. Kamalak, 2015'teki 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde Saadet Partisi'nin liderliğini yapmıştı. 2016 yılında Kamalak'ın yerine Temel Karamollaoğlu gelmişti.