Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
YENİÇAĞ'dan Mektup

YENİÇAĞ'dan Mektup

Milli Birlik Çağrısı...

Saygıdeğer okuyucularımız;
Türkiye, içinde bulunduğumuz süreçte, büyük siyasi depremler yaşıyor. Millet,  “toplumsal psikanaliz”  yöntemi olan  “seçilmiş travma” larla Dersim ve Menemen gibi fay hatlarının kırılması suretiyle etnik ve dini ayrıştırmaya tabi tutulurken eş zamanlı olarak Milli Mücadele gibi zaferler küçültülüyor; ortak değerler sıradanlaştırılıyor, bağlı olarak devleti devlet yapan kurumlar da birer birer çökertiliyor.  Türk Milleti’ne de Türkiye’ye de topyekûn psikolojik harekât uygulanıyor. Türkiye işgal edilmiş olsa, işgalciler bu kadar ağır tahribat yapamazlardı. Çünkü millet, işgalcilere karşı birleşirdi.. Artık, meşruiyetten hayatı boyunca ayrılmamış, Cumhuriyet değerlerine ve Anayasa’ya bağlı herkes,  “Sıra bana ne zaman gelecek?” korkusu içine düşürülmek istenmektedir.  Bu durum, devletin sadece hukuk devleti olmaktan çıkması değil, devlet olmaktan çıkması, yerine bir tiranlık kurulması demektir.

***

Peki neden böyle oldu? Ve çözüm nedir? Cevabı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu 1925 yılında vermişti:  “Yüzyıllardan beri Türkiye’yi idare edenler çok şeyler düşünmüşlerdir, fakat yalnız bir şeyi düşünmemişlerdir: Türkiye’yi. Bu düşüncesizlik yüzünden Türk vatanının, Türk milletinin uğradığı zararları ancak bir şekilde karşılayabiliriz: O da artık Türkiye’de, Türkiye’den başka bir şey düşünmemek. Ancak bu düşünceyle hareket ederek her türlü selamet ve mutluluk hedeflerine ulaşabiliriz.”
Yine devletin kurucusu aynı yıl, “Memleket tam bir birliğe muhtaçtır. Sıradan politikacılıkla milleti parçalamak ihanettir”  demişti.
Cumhuriyetten öç alma duygularıyla beslenen kitleler ve Cumhuriyeti korumaya çalışanlar arasındaki öfke her geçen gün büyüyor. Türkiye, kendi seçkinlerinin, iktidar mücadelesine yabancı devletleri hatta onların istihbarat servislerini de karıştırması sonucu, birliğini, dirliğini tamamen kaybetmek üzeredir. 

***


Biz buradan iktidara da muhalefete de, iktidar yanlılarına da muhaliflere de, yine yüksek rakımlı tepeler için yabancı rüzgarların iteklemesiyle iktidar kavgası yapanlara da bir çağrıda bulunmak istiyoruz. Hatta bu çağrımızı 7’den 70’e bütün millete yapıyoruz.
Remzi Oğuz Arık,  “Arkadaşlar, bu yamalı coğrafya parçasını yekpare bir vatan yapmak için 900 yıldır sel gibi boşalan Oğuz Boyları’nın kanı namına ayağa kalkıyoruz; Bu vatan, onlara layık olanların ellerinde birleşemezse müstemleke olacaktır”  demişti..
Ey birbirine diş bileyen kitleler ve buna sebep olan politikacılar, aydınlar!
Gün o gündür! Artık sadece Türkiye’yi, hangi kökenden olursa olsun bütün Türk Milleti’nin geleceğini düşünmenin ve buna uygun davranmanın, her türlü çıkarcılığı bir kenara bırakarak birlik olmanın, hukuk devletini yeniden inşa etmenin zamanıdır.


TİRAJ RAPORU
TARİH SATIŞ

04.02.2012 51.841
05.02.2012 51.501
06.02.2012 51.633
07.02.2012 51.250
08.02.2012 51.521
09.02.2012 51.589
10.02.2012 51.959
TOPLAM  361.294
ORTALAMA 51.613 
*Turkuvaz Dağıtım resmi kayıtlarıdır

Yazarın Diğer Yazıları