Milli iktidar için milli basın

Milli iktidar için milli basın
Milli iktidar için milli basın

Medya ve kitle iletişim araçlarının seçim sonuçlarına hayati derecede etkisini gözardı etmeyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,

Medya ve kitle iletişim araçlarının seçim sonuçlarına hayati derecede etkisini gözardı etmeyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yeniçağ Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik ile görüştü. Bahçeli, Türkiye’nin bugünkü sıkıntılarının kaynağındaki baş unsurlardan birinin de milli bakışlı basının eksikliği olduğunu vurguladı.

 


Milli basınsız milli iktidar olamaz
Kampanyayı başlatmasının ardından seçim hazırlıklarına hız  veren MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisini iktidara taşıyacak stratejiler hakkında temas ve istişarelerini sürdürüyor. Medya ve kitle iletişim araçlarının seçim sonuçlarına hayati derecede etkisini de gözardı etmeyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Yeniçağ Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik ile görüştü. MHP Genel Merkezi’nde yapılan görüşmede Ahmet Çelik’ten, MHP’nin mevcut medya araçlarından en iyi şekilde nasıl yararlanabileceği konusunda değerlendirmelerini alan Devlet Bahçeli, kamuoyu oluşturup halkın desteğini almada basının önemine dikkat çekti. Türkiye’nin bugün çektiği  sıkıntıların kaynağındaki  en önemli unsurlardan birinin de milli bakışlı  basının eksikliği olduğunu vurgulayan Devlet Bahçeli, MHP’nin seçim dönemi ve sonrasında izlemeyi planladığı basın ve kitle iletişim araçlarıyla ilgili stratejileri hakkında Ahmet Çelik ile görüş alışverişinde bulundu. İmkanları ölçüsünde Türkiye’de milli basının bayraktarlığını yapma gayretinde olduklarını belirten Ahmet Çelik de tüm baskılara rağmen Yeniçağ’ın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milli direnişin kalesi olma misyonunu yerine getirme azminde olacağını söyledi.

 


Yahnici’nin annesine son görev
MHP eski milletvekillerinden Şevket Bülent Yahnici’nin annesi Halide Yahnici, son yolculuğuna uğurlandı. Halide Yahnici’nin (82) Hacı Bayram Veli Camisi’ndeki cenaze namazına, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile  Meral Akşener, Koray Aydın, Yaşar Okuyan ve İlhan Kesici’nin de bulunduğu siyasiler, milletvekilleri, partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.