Milli mutabakatmış.. Hadi ordan !

Afyon, Uşak, Kütahya ve Eskişehir'deydik iki gün boyunca..

Meral Akşener'in sözleri 16 yıllık serüvenimizle ilgili hafızamı tazeledi..

**

Brüksel'de AKP heyetini izleyen bir gazeteciydim o günlerde..

Ne Brüksel'de öyle bir şey oldu, ne de dönüşte bize öyle bir şey söylediniz..

Ama Ankara'ya dönüşte, gündüz gözü havayi fişek patlatıp, "AB'ye girdik" diyerek başlattığınız süreçte, hep şunu söyledim;

-'AB normları, AB normları' diyerek Türkiye'de tehlikeli bir yolculuğa çıktınız.. Türk devletinin ve Cumhuriyetin temel dinamikleriyle, temeliyle uğraşıyorsunuz.. AB'yi ekran koruyucu yapıp, 'MİLLİ DEVLET'in ve 'MİLLİ DEĞERLERİMİZİN' temeline dinamit koyuyorsunuz..

Ben Milli Devlet dedikçe, siz statükocu diyordunuz... Size göre, dünyayı okuyamayan köhnemiş bir zihniyettim ben..

Bugün ekran koruyucusu yapıp, milli devlete birlikte saldırdığınız AB'ye "Teröristlerin hamisi" diyorsunuz.. Onların aklıyla yürüdüğünüz yolun faturasını hep birlikte ödüyoruz..

Ve yine bugün, siz MİLLİ MUTABAKATÇI(!), ben, size hayır dediğim için, gayr-ı milliyim öyle mi?

Hadi ordan..

**

2008 yılında Polis Akademisi'nde, 'Ulus Devlet'in temeline 'Açılım' marka dinamiti döşemeye başladığınızda feryad ettim;

-Bu yol, yol değil.. Terör örgütünü cesaretlendiriyor, güçlendiriyorsunuz.. Milli Devlet'i, 100 yıllık yeni bir belaya sürüklüyorsunuz..

Ben o tarihi hataya karşı çıktığım için, yine statükocuydum, kandan beslenendim, anaların ağlamasını isteyen bir vicdansızdım..

Siz ise modern çağın, tek dişi kalmış canavarlarının eş başkanı.. Görevinizi layıkıyla yaptınız.. Ve faturasını hep birlikte ödüyoruz..

Ve bugün, siz milli mutabakatçı (!), o gayrı milli rezaletinize isyan eden ben, gayrı milliyim öyle mi?

Hadi ordan..

**

Taaa Temmuz 1920'de ne demişti Mustafa Kemal;

-Türk Milleti'ne taarruz etmek isteyen düşman, önce onun subayını aşağılamak ister..

Yargıya, orduya, polise sızdırdığınız gayrı milli bir gücün, yani müttefikinizin, Türk Ordusu'nun subaylarını göz göre göre boğazladığı günlerde, ben yine feryad ediyordum;

-Bu kumpas Türkiye'ye pahalıya patlayacak, yapmayın.. MİLLİ Ordumuzu bu kumpaslara yem etmeyin..

Sizlerin dilinde darbeci oldu adım.. Bana, hem de bana, "Postal yalayıcısı" bile dediniz..

Ve bugün.. Milli Ordumuza kumpasın ardındaki güç olan siz milli mutabakatçı,  milli ordumuzun en büyük kıymetimiz olduğunu haykırarak size karşı duran ben, gayrı milliyim öyle mi?

Hadi ordan..

**

2010 referandumunda "Hayır" dediğim için de hemen tekerlemeye sarıldınız;

-Statükocu seni..

Ben, "Yapmayın, devleti ordusuyla, yargısıyla, polisiyle, istihbaratıyla bir cemaate teslim ediyorsunuz" dedikçe, "Ergenekoncu" dediniz, "Darbeci" dediniz..

Ve bugün Milli devleti bir örgüte teslim eden siz milli mutabakatçı, milli devletin bekası için, o devasa gücünüze meydan okuyan ben gayrı milliyim öyle mi?

Hadi ordan..

**

"Ortadoğu'da Yavuz ne yapmış, Abdülhamit Han nasıl denge kurmuş, Mustafa Kemal Misak-ı Milli'yi her tür belagattan nasıl uzak tutmuş bilmeden, aktör olmaya kalkmayın" dediğimde "Emperyalizmin maşası" dediniz..

BOP eşbaşkanı olmakla övünenlerin, Türkiye'yi ortadoğuda beladan başka bir yere götüremeyeceğini haykırdığımda, hiç anlamadığınız Sultan Mehmet'ten, Yavuz'dan, Abdülhamit Han'dan dem vurdunuz..

O maskeli balonuza sessiz kalmayıp, Türkiye'nin bekası için gücüm yettiğince, dilim döndüğümce gerçekleri haykıran ben gayrı milliyim, ülkemi BOP tuzağına sürükleyen siz milli mutabakatçı öyle mi?

Hadi ordan..

**

Tek adamlık hayaliyle Türkiye'yi ve Türk Milleti'ni yeni bir maceraya sürüklemeye kalktığınızda da bayrak açıp, "Yapmayın" dediğimde, kafanızı bozan, itiraz eden herkes gibi hemen yaftalamaya kalktınız;

-Seni gidi fetöcü seni..

O örgüte yardım ve yataklık ederek Milli Devlet'e en büyük hasarı veren siz milli mutabakatçı, sizi bu konuda en tepeden uyaran ben gayrı milliyim öyle mi?

Hadi ordan..

**

İttifak kuruyorlarmış.. Bu bir tercihtir.. Ancak, 16 yıllık tarihindeki her adım gayrı milliyken, seçim ittifakının adını "Milli Mutabakat" koyamazsın..

Ve zaten milli mutabakat öyle kurulan bir şey değildir, sağlanan bir şeydir.. Öyle emmoğluyla falan da değil, ortak akla sahip tüm unsurlarla sağlanır..

Hangi adımın milliydi ki, seninle milli mutabakat kurayım..

**

Tüm gayrı milli adımların için 'Kandırıldım' deyip özür dileyen sen milli mutabakatçı..

Bu yalanı yemeyip, dün olduğu gibi bugün de 'Milli Devlet' diye haykıran ben, gayrı milli öyle mi?

Hadi ordan.. Hadi ordan.. Hadi ordan..

Yazarın Diğer Yazıları