Milli takım aday kadrosu açıklandı

Milli takım aday kadrosu açıklandı
A Milli Futbol Takımımızın Rusya ve İsveç ile oynayacağı karşılaşmalar için aday kadro açıklandı. Kadroda Arda Turan ve Volkan Babacan gibi isimler yer almazken, bazı mevkilerdeki genç oyuncu tercihleri ise dikkat çekti.

A Milli Futbol Takımımızın, Rusya ve İsveç ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı. Teknik direktör Lucescu'nun kadroda özellikle genç futbolcuları tercih ettiği gözlemlenirken, bazı mevkilerdeki tercihleri ise dikkat çekti.

Kaleci pozisyonunda son yıllarda sürekli kaleyi koruyan Volkan Babacan Fenerbahçe'ye transfer olan Harun Tekin isimleri kadroda yer almadı.

Savunmada kadroda alınmayan isimler arasında en dikkat çeken isim ise Caner Erkin oldu. ol bek pozisyonu için, Galatasaray'a transferi gündemde olan Ömer Bayram aday kadroda kendisine yer buldu.

Bu sezon İstanbulspor'dan Fransa Ligue 1'deki Lille takımına transfer olan ve ilk haftalarda gösterdiği performansla Fransızların prestijli gazetesi L'Equipe'in ''haftanın 11'ine seçilen Mehmet Zeki Çelik de aday kadroda yer aldı.

Orta sahada Süper Lig'de bu sezon Kasımpaşa formasıla boy gösteren Tarkan Serbest davet aldı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu tarafından belirlenen 28 kişilik kadroda şu futbolcular yer alıyor:

milli-kadro.jpg