Milli takımı bırakıyorlar!

Milli takımı bırakıyorlar!
Türk futbolunun duayen isimlerinden Şansal Büyüka, İspanya'ya 3-0 yenildiğimiz maç sonrası Arda Turan ve Fatih Terim'i Milli Takımı bırakabileceğini söyledi.

A Milli Takımımızın İspanya'ya 3-0 yenildiği karşılaşmanın ardından Şansal Büyüka Lig TV ekranlarında gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu.

Büyüka, takım içinde Fatih Terim'e tavır alan oyuncular olduğunu belirtirken; "Bir başarısızlık varsa, herkes üzerine almak zorunda ve alacaktır da. Milli Takım kampından çok tatsız haberler geldi. Tamamı doğru bu haberlerin. Kadroda hocasına tavır alan oyuncu var. Ve yanına yandaş toplamaya çalışıyor bu oyuncu. Takıma alınmayan, dışardan takımı karıştırmaya çalışan birkaç oyuncu var. Fatih Terim devam edecekse, Terim bu takımın yarısını 2018 kadrosunda almayacak. Almayacak. Fatih Terim'in devam etmeyeceğini düşünüyorum" yorumunu yaptı.

Büyüka, Arda Turan için ise "Büyük ihtimalle Çek Cumhuriyeti maçının ardından milli takımı bırakmak isteyecek. Zaten söylentilerde var." diyerek gündem yaratan bir açıklamada bulundu.

Tribünlerle gerginlik yaşadı

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuncularımızı protesto etmeye başlayan taraftarlar en büyük tepkiyi Arda Turan'a gösterdi. 66. dakikada topla buluşan Arda, atağa kalktığı sırada Türk taraftarların bulunduğu tribünlerden ıslık ve protesto sesleri yükseldi.

Aleyhteki tezahüratları duyunca şoke olan tecrübeli futbolcu anında topu stop edip yanındaki arkadaşına pas verdi. Arda daha sonra iki elini kaldırıp tribünlere 'aferin size' dercesine işaret yaptı.

Yıldız oyuncunun bu hareketinin ardından taraftarların tepkisi daha da arttı. Milli takımımızın kaptanı, topla her buluşmasında ıslıklandı. Bu tepkiler maç sonuna dek devam ederken, protestolardan olumsuz etkilenen Arda'nın motivasyonunun kaybolduğu ve oyundan düştüğü görüldü.