Milliler İrlanda'yı tek golle geçti

Milliler İrlanda'yı tek golle geçti
Hazırlık maçında İrlanda ile karşılaşan A Milli Futbol Takımı, müsabakayı Mehmet Topal'ın attığı golle 1-0 kazandı.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında İrlanda Cumhuriyeti ile bir araya geldi. Avrupa Uluslar Ligi’ne hazırlık açısından önem sarf eden ve 2018 Dünya Kupası’na katılamayan Ay-Yıldızlılar için beyaz bir sayfa açma anlamı da taşıyan karşılaşmada Mircea Lucescu’nun öğrencileri sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Tarihimizde İrlanda’yı 3. kez mağlup ettiğimiz müsabakanın tek golünü 52’de Mehmet Topal kaydetti.

MAÇTAN DAKİKALAR

80′ Türkiye takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Hakan Çalhanoğlu çıkıyor ve yerine İrfan Can Kahveci oyuna giriyor.

78′ İrlanda Cumhuriyeti takımından James McClean sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

67′ Hakan Çalhanoğlu, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Colin Doyle kurtarıyor.

66′ İrlanda Cumhuriyeti takımından Conor Hourihane sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

66′ Conor Hourihane ile İrlanda Cumhuriyeti takımı köşe vuruşu kullanacak.

65′ İrlanda Cumhuriyeti takımından Matt Doherty sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

64′ Türkiye takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Cenk Tosun çıkıyor ve yerine Enes Ünal oyuna giriyor.

61′ Bu dakikada İrlanda Cumhuriyeti takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.Şutu çeken isim Jeffrey Hendrick

61′ İrlanda Cumhuriyeti takımından Conor Hourihane sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

58′ Türkiye takımından Emre Akbaba sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

56′ Conor Hourihane, Yusuf Yazıcı tarafından faulle durdurulduğu için İrlanda Cumhuriyeti ceza sahasının çaprazından serbest vuruş kullanacak.

56′ İrlanda Cumhuriyeti takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sol çaprazından James McClean tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.

54′ Türkiye takımında, orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Serdar Aziz.

54′ Serdar Aziz, Scott Hogan tarafından faulle durdurulduğu için Türkiye orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

52′ Golün asistini yapan isim Yusuf Yazıcı.

52′ GOOOLL!! Mehmet Topal Türkiye takımını öne geçiren golü atıyor.

47′ Türkiye takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına çok yaklaşıyor. Kale ağzından Çağlar Söyüncü tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.

46′ Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

45′ Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor

45′ Türkiye takımının yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Volkan Babacan geçiyor.

40′ Alan Browne, Emre Akbaba tarafından faulle durdurulduğu için İrlanda Cumhuriyeti orta yuvarlakta serbest vuruş kullanacak.

38′ Sol çaprazdan Hakan Çalhanoğlu ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

38′ Türkiye takımında, taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Hakan Çalhanoğlu.

38′ Seamus Coleman ile Emre Akbaba arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Seamus Coleman. Taç çizgisine yakın bir bölgede Türkiye takımı oyuna başlayacak.

24′ Sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden Hasan Ali Kaldırım ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

19′ Ceza sahası içinde sağ çaprazdan Gökhan Gönül ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

18′ Bu dakikada İrlanda Cumhuriyeti takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sol çaprazından çekilen şut direğin az farkla uzağından auta gidiyor. Şutu çeken isim Scott Hogan

17′ Mehmet Topal, rakip ceza sahasına girmeden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

10′ Hakan Çalhanoğlu, rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

1′ Hakemin düdüğüyle maç başlıyor.