Mirron'dan çarpıcı iddia: Cenk Tosun transferi iptal olabilir

Mirron'dan çarpıcı iddia: Cenk Tosun transferi iptal olabilir
Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un Everton'a transferiyle ilgili İngiliz basınında Mirror gazetesi çarpıcı bir iddia ortaya attı. 

Beşiktaş Transfer gündeminde Cenk Tosun'un Everton'a satışında İngiliz kulübüyle her konuda anlaşma sağlanırken Ada basınından transferin tehlikeye girdiğine dair çarpıcı bir iddia gündeme geldi.

Beşiktaş ile Everton yetkilileri arasında yılbaşından önce İstanbul'da yapılan pazarlıklar neticesinde Cenk Tosun transferinde 25 milyon euro'ya anlaşma sağlanmıştı. Milli futbolcunun Everton'a transferi an meselesiyken, Ada basınından ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Mirror'ın haberine göre; Beşiktaş yönetimi Everton yöneticileriyle yapılan pazarlıkların ardından son anda fiyat arttırımına gitti ve rakamı 27'nin üzerine çıkardı. Bu nedenle Everton'ın beklemede olduğu ve transferin tehlikeye girdiği iddia edildi. 

EVERTON'DAN CENK TOSUN AÇIKLAMASI

Öte yandan Everton menajeri Sam Allardyce geçtiğimiz gün Cenk Tosun'un transferiyle ilgili gelen soruya, "Devre arasında yapılan transferler her zaman risk içerir. Ancak kariyerimde daha önce bu riski aldığım ve başarılı olduğum zamanlar oldu. Şimdi de bu riski almaya hazırım. Başarıyı getiren en önemli faktörlerden biri de bu çünkü." ifadelerini kullandı."

İlgili Haberler