Mısıroğlu alay konusu oldu

Mısıroğlu alay konusu oldu
Atatürk'le ilgili söylemleri sebebiyle büyük tepki alan Kadir Mısıroğlu, dünyaca ünlü İngiliz yazar William Shakespeare’in ‘gizli Müslüman’ ve ‘gerçek adının Şeyh Pir’ olduğu iddiasında bulunmasıyla sosyal medyada alay konusu oldu.

 

Beyaz TV’de yayınlanan “Ramazan Sohbetleri” programında katılan Kadir Mısıroğlu yeni bir skandala daha imza attı.

Mustafa Kemal Atatürk hakkındaki söylemleri ve sosyal medya paylaşımları nedeniyle defalarca tepki alan Mısıroğlu, bu sefer İngiliz yazar William Shakespeare ile ilgili iddiasıyla sosyal medyada gündem oldu. Katıldığı televizyon programında İngiliz yazarla ilgili açıklamalarda bulunan Kadir Mısıroğlu, “Shakespeare 500 sene önce yaşamıştır. Shakespeare İngiliz değildir. Ne önce, ne de sonra; İngiltere’ye Shakespeare adında bir adam gelmemiştir. Shakespeare’in aslı Şeyh Pir’dir. Gizli müslümandır.” dedi.

Sosyal medyada alay konusu oldu(ara başlık) Kadir Mısıroğlu'nun İngiliz yazar hakkında söylediği sözler sosyal medyada alay konusu oldu. Shakespeare'le ilgili sözlerin görüntülerini paylaşan sosyal medya kullanıcıları, Kadir Mısıroğlu hakkında ilginç tweetler attı.

İşte onlardan bazıları: