Akşener, "hayır" yüzde 52 ile önde

Akşener, "hayır" yüzde 52 ile önde
MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, referandum sonuçlarında Anadolu Ajansı verilerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Akşener, “YSK’ya gelen son verilere göre yüzde 52 ile ‘hayır’ oyları önde” ifadelerini kullandı.

Referandum sonuçlarına ilişkin tartışmalar her geçen dakika yeni bir boyut kazanıyor. FOX TV’nin canlı yayınına katılan MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı verilerinin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Akşener şunları söyledi:

“Ben de 2 konu için sizinle irtibat kurmaya çalıştım. Birincisi sayın Ümit Özdağ'ın söylediği bu mühürsüz oy pusulalarıyla ilgili… Bu bir skandal! YSK'nın bunu kabul etmesi büyük bir skandaldır. Bu konu üzerinde iki milletvekili arkadaşımız YSK'da ve gereken itirazları yapıyorlar.”

YSK’NIN SONUÇLARIYLA AA’NIN SONUÇLARI FARKLI

Diğer taraftan YSK bünyesinden aldığımız bilgi henüz çıkan sonuçları YSK girilmemiş durumda. Anadolu Ajansı manipülasyon yapıyor. Yazıklar olsun hepimizin vergisiyle hareket eden devlet kurumu olan Anadolu Ajansı açıkça manipüle ediyor sonuçları.

YSK’daki son sonuçlara göre hayır %52, 'evet' ise %48 olarak gözüküyor.  

Sandıkların başında hiçbir müşahidin ayrılmaması gerektiğini ifade etmek için aradım.

Henüz YSK'da açılan sandıkların verilerinin girilmesi bitmediği için dolayısıyla sonucun ne olacağı hakkında kimsenin hiçbir bilgisi yok. Şu ana kadar girilen verilerin sonuçlarını söyledim ben. Bu bilgiler, şu anda YSK'daki iki milletvekili arkadaşımızın söylediği bilgilerdir."