Barcelona’da hedef orta sahaya takviye

Barcelona’da hedef orta sahaya takviye
İspanyol devi Barcelona, devre arasında orta sahaya transfer yapmak için yoğun bir mesai harcayacak. Katalan kulübünün listesinde Pogba ve Rabiot gibi önemli isimler yer alıyor.

Serkan TALAN / Yeniçağ

Transfer döneminde orta sahaya takviye yapması beklenirken farklı hedeflere yönelen Barcelona, ara transfer döneminde bu bölgeye takviye yapmak için harekete geçecek. İspanyol devinin listesinde Pogba, Rabiot ve De Jong gibi önemli isimler bulunuyor.

İspanyol basınında çıkan haberlere göre, Xavi ve Iniesta gibi yıldız isimlerin gidişinden sonra orta sahada yaratıcı bir oyuncu eksikliği bulunan Barcelona, ara transfer döneminde harekete geçecek.

Katalan ekibinin hedefindeki en önemli isim olarak Manchester United’ın Fransız yıldızı Pogba’nın adı geçiyor. Barcelona’nın yıldız oyuncu için 100 milyon euronun üzerinde bir teklif yapması bekleniyor. Fransa ile Dünya Kupası’nı kazanan Pogba’ın Teknik Direktör Mourinho ile yaşadığı sorunlardan ötürü Manchester United’da mutsuz olduğu biliniyor.

İKİNCİ HEDEF RABIOT

Barcelona’nın orta saha transferindeki bir başka alternatifi ise PSG forması giyen Rabiot oldu. Fransız kulübü, Rabiot ile sözleşme yenilemek için ciddi bir rakamı gözden çıkardı ancak genç oyuncu şimdilik görüşmelere başlamak istemiyor. Bunun en temel sebebi olarak ise kendisine yönelik önemli kulüplerin transfer tekliflerinin olması… Rabiot ile Manchester City’nin de ilgilendiği hatta oyuncunun Guardiola ile görüştüğü bile söyleniyor.

AJAX, DE JONG’U BIRAKMIYOR

Barcelona’nın orta saha transferi için bir diğer alternatifi ise Hollanda’dan… Katalan kulübü, Ajax forması giyen De Jong’u listesine aldı. Hollanda ekibi, genç yıldızını yaz transfer döneminde kadroda tutmayı başarsa da önümüzdeki dönemde büyük kulüplerin ilgisine seyirci kalamayacağı belirtiliyor. Ajax, Dejong için en az 50 milyon euro isterken, Inter ve Tottenham gibi önemli kulüplerinde yıldız oyuncuya ilgisi sürüyor.