Cop yemek için...

Çok şükür Ülkücü hareket şamarı yedikçe hak aramayı öğreniyor!

 Solcular bizi hep devletle işbirlikçi diye suçlarlardı! Ve çok şükür ki sistem Ülkücüleri kabul etmediğini artık gizlemeden, meşru haklarını gasp ediyor, vermiyor!

Aynı günde yani 2 gün önce Cuma günü MHP kongresi ile hukuk komedisi yaşadı Türkiye! Adalet ve hukukun ne hallere düştüğünün resmedildiği bir rezilliği bütün dünya gördü! AKP'nin ve Bahçeli'nin gerçek yüzünü gördü Türkiye! Maskeler düştü, kel göründü. Bizzat Adalet Bakanlığı'nın müdahalesi ile Ülkücülerin hukuk çerçevesindeki demokratik hakları çiğnenirken "Yeni Türkiye" adı ile her şeyin nasıl rezil edildiğini gördü bütün Türkiye!

Mahkeme, yargı kararlarına saygılıyız diyen bizlere, kanun, hukuk, yargı tanımayız diyen bir Adaletsiz Bakanlığı ile tanıştı Türkiye!

Esasında sözün, lafın bittiği yer oldu Türkiye! İradenin, hakkın, hukukun hiçbir değerinin olmadığı açık ve net her şeye bir kılıfın bulunduğu bu Türkiye'yi biz hak etmedik! Devlet tarafından ele geçirilmiş, gasp edilmiş bir MHP'nin sivil Türk milliyetçilerinin tasfiye edilmeye çalışıldığı bir siyaset anlayışının deşifre edildiği bir dönemi birlikte yaşıyoruz!

Kanun, mahkeme gibi değerlerin bizzat onları korumakla yükümlü ve sorumlularca yok edilmesine artık razı gösteremezdik! İşte bu yüzden Ankara'da olacağız! Sizler bu yazımı okurken belki biz cop ve biber gazı yiyor olacağız! Bizlerden dualarınızı lütfen esirgemeyiniz. Sn.Meral Akşener'i bu demokrat tavrından ve davetinden dolayı alkışlıyorum ve hasta yatağımdan kalkarak bu davetine icabet ediyorum. Bu davete katılanlara selam olsun diyorum.

Tarih kendiliğinden değişmez, onu değiştirmek için yüreği tutuşmuş insanlar gerekir. Ülkemizde derin yapılar hiç kuşkusuz bir şeylere karar vermiş. Bu görülüyor! Başkanlık rejimine geçişin bir ayağı Bahçeli olmuş bu da artık net! MHP'yi koalisyona sokarak olası bir seçimi referandumla atlatarak bir 3 sene daha vekil kalmak isteyen pragmatist anlayışla karşı karşıyayız! Bu küçük ve iğrenç hesapların yandaş ve taraftarları bize olmadık iftira, hakaret ve yaftalamaların yanı sıra belki daha fazla zulmedebilirler! Ama vicdanım ve inancım benden hesap sormayacak niçin gaz ve cop yemedin diye!

Yazarın Diğer Yazıları