Cumhurbaşkanı başdanışmanından Akşener'e çirkin iftira

Cumhurbaşkanı başdanışmanından Akşener'e çirkin iftira
Meral Akşener'e ağır ithamlarda bulunan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik, İYİ Parti lideri için "FETÖ projesi" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik saldırılar ve karalama kampanyaları devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik, Yeni Birlik gazetesinde yayınlanan köşe yazısında Akşener'le ilgili çok ağır iftiralarda bulundu.

İYİ Parti'nin 'FETÖ projesi' olduğunu iddia eden Çevik, "Meral Akşener Cumhurbaşkanı adayı olabiliyorsa bu ülkede demokrasi yoktur da ne vardır?" ifadelerini kullandı.

Çevik'in bugünkü yazısından dikkat çeken kısımlar şöyle:

Bugünlerde büyük bir siyasi hareketlilik var. Partilerde adaylar belirleniyor, millet aday olabilmek için varını yoğunu ortaya koyuyor. Bu hareketlilik, bu enerji demokrasimizin gücünü ve kapasitesini göstermiyor mu? Bu tür işlere ancak demokratik ülkelerde rastlanmıyor mu?

FETÖ projesi olduğu bilinen Meral Akşener ve siyasi hareketi de seçimlere girebiliyorsa, milleti birbirine düşüren Selahattin Demirtaş Cumhurbaşkanı adayı olabiliyorsa o ülkede demokrasi yok da ne var?

Ne yazık ki bizdeki demokrasi olgunluğu Avrupa’da yok… Bizim siyasetçilerimizin Avrupa ülkelerinde seçim kampanyası yapmalarına izin yok. Yani o ülkelerde oy kullanacak milyonlarca Türk demokratik bir faaliyetten, yani partiler hakkında bilgi edinme hakkından mahrum.

Esas sorgulanması gereken bizlerin demokrasi anlayışı değil de Batı’nın bu haksız ve anti-demokratik davranışları…

İlgili Haberler