Fenerbahçe’den Diego Costa açıklaması

Fenerbahçe’den Diego Costa açıklaması
Fenerbahçe, eski yönetimin Diego Costa’ya yaptığı ileri sürülen teklif ile ilgili bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada sosyal medyada yayınlanan belgelerin kulüp arşivinde bulunmadığının altı çizildi.

Fenerbahçe Kulübü, sosyal medyada yayılan eski yönetimin Diego Costa'ya yaptığı teklifin detaylarını içeren belgeyle ilgili bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe Kulübü, sosyal medyada yayılan bir transfer belgesiyle ilgili açıklama yaptı.

Söz konusu belgede eski yönetimin Atletico Madrid forması giyen Diego Costa'ya bir yıllığına kiralama için yıllık 8 milyon euro ücret teklif ettiği öne sürülmüştü.

İşte Fenerbahçe Kulübü'nün konuyla ilgili yaptığı o açıklama:

"Bugün, sosyal medya kaynaklı olarak kamuoyu ile paylaşılan 04.09.2017 tarihli, Fenerbahçe Futbol AŞ antetli bir evrak üzerine açıklama yapma gerekliliği doğmuştur.

Futbolcu Diego Costa için 8 milyon Euro’luk bir maaş teklifine ilişkin olarak paylaşılan ve üzerinde resmi yazışmalarda olması gereken ‘giden evrak numarası’ bulunmayan bu içerik, Fenerbahçe Futbol AŞ’nin resmi kayıtlarında ve arşivinde yer almamaktadır.

Futbolcu transfer süreçlerinde, Fenerbahçe Futbol AŞ arşivlerine kaydolan evraklar; teklifleri değil yalnızca kesinleşmiş ve resmi olarak imzalanmış kayıtları kapsamaktadır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız."

İlgili Haberler