Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
İsrafil K.KUMBASAR

İsrafil K.KUMBASAR

Goyimlerin varlık nedeni Yahudi ırkına hizmet mi?

İsrail’in etkin gazetelerinden Jerusalem Post’ta yayınlanan bir haber, ’Yahudilik’inancının ’mistik’ ve ’felsefi’ temeli oluşturan ’Kabala’ öğretilerini yeniden tartışmaya açtı.
Koalisyon hükümetinin ortaklarından Shas Partisi’nin ruhani lideri ve İsrail eski Başhahamı Ovadya Yosef, 16 Ekim 2010 Cumartesi günü verdiği vaazda aynen şöyle diyordu:
 “Goylar bize hizmet için doğarlar. Yalnızca İsrail halkına hizmet için. Bunu yapmazlarsa dünyada yerleri yoktur. İsrail’de ölümün hükmü onlara geçmiyor. Yahudi olmayanların da herkes gibi ölmeleri gerek. Ama gelin görün ki, Tanrı onlara uzun ömür veriyor. Neden mi? Düşünün ki, eşeğiniz öldü. Ne olur? Para kaybedersiniz. Çünkü o hizmetkarınızdır. İşte onun için ömürleri uzun. Yahudiler için iyi çalışsınlar diye. Yahudi olmayanlar neden gerekli? Çünkü çalışacaklar, ekip biçecekler. Biz de efendi gibi oturup yiyeceğiz. Goyların yaradılış sebebi budur.”
Bu sözler, yeryüzünün tek ’din devleti’ olan ve vatandaşlık için  “Yahudi devletine sadakat yemini”  şartı getiren İsrail’in ’kuruluş felsefesinin’ bir özetidir.
’Siyonizme’ iman etmiş olan bütün Yahudilerin ortak inancı budur.

* * *

İsrail eski Başbakanı İzak Şamir, bir konuşmasında aynen şu ifadeleri kullanıyordu:
- “Ağaçlardan inen insanlardan meydana gelen ulusların, dünya liderliğini üstlenmeleri kabul edilecek bir şey değildir.”
Şamir, bu sözlerle belki de farkında olmadan ’zavallı goyimlerden’ özenle gizlenen bir açığa vuruyordu.
Zira Kabala öğretisi, ’Yahudi ırkından’ gelenleri ’gerçek insan’ olarak kabul ediyor, diğerlerini ise ’hayvanın’ gelişmiş bir modeli olan ’goyim’ kavramı ile tarif ediyor.
’Goyim’ kavramından ne anlaşılması gerektiği ise Talmud’da şöyle açıklanıyor:
- “Bütün Yahudiler kral çocuğu olarak doğar.” Shabbat, 67a.
- “Yalnız Yahudiler insandır. Goyim ise hayvandır.” Keribot 6b.
- “Goyim’in en iyileri bile öldürülmelidir.”  Avodak Zara 26b.
Bu gerçek, aynı zamanda İnsanoğlunun ’maymundan’ geldiğini iddia eden ’Darwin teorisi’nin temelinde, ’Kabala’nın derin izlerinin olduğunu da açıkça ortaya koyuyor.
Kendisi de bir Yahudi torunu olan Darwin, Kabala öğretisini çok iyi bilen dedesinin açtığı yoldan ilerleyerek, sapık bir inancı ne yazık ki ’bilimsel bir gerçek’ diye bütün insanlığa yutturmayı başardı.

* * *


Yeryüzünde hakimiyeti ele geçirip, insanlığı ’belirsiz bir geleceğe’ doğru sürükleyen siyonistler, ’Yeni Dünya Düzeni’ adını verdikleri nihai hedeflerine hızla ilerliyorlar.
Önlerine çıkan herkesi ve her şeyi, perde arkasından yönettikleri ’vakıflar’ ve ’cemiyetler’ aracılığı ile satın alıyorlar.
Teslim olmayanları, ’suikastler’ düzenleyerek, ’kaoslar’yaratarak,  ’savaşlar’ çıkartarak, ’iletişim araçları’ aracılığıyla etkisizleştirerek yok etmeye çalışıyorlar.
Dünyadaki bütün petrol rezervlerini kontrol altında tutuyorlar, hakim olmadıkları bölgelerde petrol çıkartılmasını engelliyorlar.
Kendilerine hizmet etmeyen ’iktidarlara’ ve ’sermayeye’ asla fırsat tanımıyorlar.
Yeryüzünde sahneye konan bütün ’terör faaliyetlerinin’ arkasında onlar var.
İnsanlığın başına musallat olan ’faşizm’de ’komünizm’de onların eseri.
Büyük Orta Doğu Projesi’nin, ’İslam’da reform’çalışmalarının, ’Ilımlı İslam’ teorilerinin ve ’Türkiyelilik’söylemlerin izini takip edin, hiç şüpheniz olmasın, yine onları karşınızda göreceksiniz..
Ve bugün Türkiye’deki iktidarın başı, ne yazık ki onların verdiği ’cesaret’ ve ’onur’ madalyalarını şerefle omuzlarında taşımaya devam ediyor.

Yazarın Diğer Yazıları