İNİFİTİ modelleri Cenevre’ye hazır

İNİFİTİ modelleri Cenevre’ye hazır
Lüks otomobil markası Infiniti, modellerini yenileyip genişletmeye devam ediyor. Q60 ve QX30, cesur konseptlerden ilham alınarak ’performans için tasarlandı’. Yeni modeller önümüzdeki hafta Cenevre’de tanıtılacak

İnfiniti; Cenevre Otomobil Fuarı’nda iki yepyeni ve etkileyici modelle yer alacak: Infiniti Q60 sport coupe ve QX30 premium active crossover. Bu iki yeni modele, bir üst sınıfa taşınan Q50 modeli de katılıyor. Her üç model de Infiniti’nin ’yenilikçi’ ikonik tasarım tarzını, olağanüstü teknolojilerini ve sürüş özelliklerini yansıtıyor. Infiniti’nin iki yeni modelinden biri olan Q60 sport coupe, 405 HP güç üreten yeni V6 çift turbo motoru ile güçlü bir sürüş imkânı sunuyor.

Asimetrik kabin tasarımı

QX30 premium active crossover ise etkileyici dış tasarımı ve asimetrik kabin tasarımı ile benzersiz bir deneyim yaşatıyor. Bu iki yepyeni modelin yanına, performans ve dinamik özellikleri iyileştirilmiş, daha güçlü ve etkileyici bir sürüş sunan yenilenmiş Q50 sport sedan modeli de katılıyor. Q60 sport coupe modeli, cesur ve dikkat çekici dış görünümü, sert ve maskülen çizgileriyle Infiniti’nin “Powerful Elegance” olarak adlandırılan tasarım anlayışını ortaya koyuyor. Yenilikçi sürüş teknikleri ve arka tekerleklerden sağlanan itiş gücü ile keyifli bir sürüş imkânı da sunuyor. Yeni ve özel ’VR’motor sınıfından yüksek performanslı 3.0 litre çift turbolu V6 motoru, markanın altı silindirli motor mirasının devamını sağlıyor. Avrupa’da ilk defa Cenevre Motor Show’da boy gösterecek olan Q60, 405 HP V6 motoruyla spor coupe sınıfında en yüksek motor gücü verimliliği verilerine sahip modellerden biri olma özelliğini taşıyor. Q60 ve QX30 modellerinin yanı sıra Infiniti, son yıllarda sağladığı istikrarlı yükselişinde önemli rol oynayan Q50 sport sedan modelinin yeni versiyonunu da Cenevre’de sergileyecek. Q60 modelinde bulunan ve Q50 modelinde de kullanılan, tamamen yenilenmiş yeni 3.0 V6 motorun yanında, ikinci nesil Direkt Adaptif Direksiyon sistemi de bulunuyor.