Kanal D'den Nihat Doğan'a: Çok daha fazlasını biliyoruz

Kanal D'den Nihat Doğan'a: Çok daha fazlasını biliyoruz
İki kız çocuğunu alıkoyduğu iddia edilen Nihat Doğan'ın Kanal D'ye yönelik sözlerine çok sert tepki gösteren Ana Haber spikeri Buket Aydın, "Daha fazlasını da biliyoruz fakat aileye saygımızdan susuyoruz" dedi.

Süha ÇARDAKLI / YENİÇAĞ

Kanal D Ana Haber'de Nihat Doğan'ın 11 ve 16 yaşlarında 2 kız çocuğunu alıkoyduğuna ilişkin çarpıcı bir iddiada bulunmuştu.

Haber kısa sürede sosyal medyanın gündemine otururken, gözaltına alınan Nihat Doğan ifade verdikten sonra serbest bırakılmıştı. Doğan, iddiaları yalanlarken Kanal D'ye de tepki göstermişti.

"DAHA FAZLASINI BİLİYORUZ"

Nihat Doğan'ın sözlerine Kanal D Ana Haber spikeri Buket Aydın'dan çok sert tepki geldi.

Ünlü türkücüye doğruları anlatması çağrısında bulunan Aydın, "Kanal D Haber ve Kanal D ailesi hakkında birtakım iddialarda bulunmuş. Bizim hiçbir kurum ve kişi ile husumetimiz olmadığı gibi kendisiyle de bir husumetimiz yok. Dün kendisine cevap hakkıyla ilgili kapımızın açık olduğunu söyledik. Ancak kabul etmedi. Kendisinden bir ricamız var. Bu üzücü iddialar hakkında daha doğru açıklamalar yapması kendisi için daha iyi olacaktır. Bu arada bir detay daha... Bu olayın çok daha fazlasını biliyoruz. Ancak aile ve kızlar için en steril haliyle aktarmaya çalışıyoruz. Bence Nihat Doğan da bunu biliyordur" ifadelerini kullandı.

BAKANLIK DA HAREKETE GEÇTİ

Nihat Doğan'ın 11 ve 16 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyduğu iddiası üzerine yürütülen soruşturma kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, bahse konu çocukların yaşlarının 18'den küçük olması üzerine soruşturmaya müdahil olmak için harekete geçti. Bakanlık yetkililerinin aile ile irtibata geçtiği öğrenildi.

İlgili Haberler