Mahkeme kapılarında Devlet Bahçeli...

Hani deriz ya; adalet herkese bir gün lazım olur!

Düne kadar ülkücülerle dalga geçercesine hadi mahkemeye, sizleri de imzalarınızı da tanımıyorum diyen Sn. Bahçeli, Cuma günü kongre ile ilgili olumlu karar veren mahkemenin kararını tanımıyorum derken çelişkiler yumağına dolandığının farkında bile değildi. "Biz de yargıya başvuracağız" şeklindeki komik açıklaması bu zamana kadar her şeyi ve her yönü eleştirilse de ağır başlı devlet adamı figürüne hiç uymadı! O imajını da yerle bir etti! Hukuk tanımazlığını ilan ederken kendi tepeden inmeci anlayışını itiraf ederek bir diktatör edası ile partimi kimseye kaptırmam gülünçlüğüne düştü!

Birkaç gün öncesine kadar MHP'yi mahkemeye vermeyi ayıplayan Sn. Bahçeli ve bir avuç taraftarı şükürler olsun ki tanımadıkları mahkeme kararına karşı temyiz yolunu can simidi gibi görüp yargıya sığınmak zorunda kaldı! Bahçeli bilmese de etrafındaki hukukçular eminim kendisine lütfen saçmalayan adam durumuna düşmeyin diyemiyorlardır!

Sn. Bahçeli 5. parti kurma alt yapısını ve hazırlıklarını bu şekilde mi hazırlıyor sorusu istemesek de aklımıza geliyor! Kendisi zaten aylar önce bu Meclis dönemi 5. parti olacak şeklinde açıklamayı da bence boşuna yapmamıştı! Güvendiği yer kendi maaşlı elemanlarından seçtirdiği grup kurabilecek sayıda vekili olmalı ki bu varsayımı Türkiye'de ilk seslendiren kişi oldu! Şimdi bana dün Ozan Arif'e saldırıldı haberini yapmamdan dolayı fitneci diyebilirler! Ama genellikle korktuğum başıma geldiği için bu iddiamı güçlendiren birçok emare ortaya çıkmaya başladı! Evet, tasfiye edemediği ülkücü hareketi böldürme, bölme marifeti ile zayıflatmanın B planları olduğu hissimde inşallah yanılırım diyorum!

AKP ile karşılıksız yaptığı son günlerdeki düet yargıda karşılığını bulamadı. Şimdi vermem de vermem açıklamalarını kimse ciddiye almıyor! Ben de diyorum ki burası muz cumhuriyeti değil! Alırlar efendim alırlar! Ülkücünün koyun değil bozkurt olduğunu unutanlara hatırlatacak cinsten bir alma olsa da alırlar efendim alırlar diyorum

Yazarın Diğer Yazıları