MHP'de darbe, AKP'de demokrasi şöleni

Adalet kavramını kaybedince, herkeste farklı adalet gelişir ve herkes kendi kanununu uygulamaya başlar. İşte o zaman bütün toplum vicdan ve güvenini birbirlerine karşı yok ederler. Bugün yaşadığımız durum aynen budur!

Aylardır havuz medyası, AKP, yandaş gazete, televizyon, radyo, dergi aklınıza ne geliyorsa koro halinde MHP içinde değişim ve kongre taleplerini bir darbe hatta bir paralel darbe diye sunarken adeta yeniden bir Devlet Bahçeli keşfettiler. Bir sevgi sevda seli ki göz yaşartıcı durumda! AKP'lilerin alkışladığı kim olursa partiden ihraç ederim diyen Sn. Devlet Bahçeli bu durumdan hiç rahatsız değil!

AKP ile düet törenleri, randevu vermeyen, her şeye hayır diyen Bahçeli gitmiş yerine bambaşka, AKP ile uyumlu Bahçeli gelmiş! Neredeyse, Tayyip Erdoğan'la Davutoğlu'ndan sık görüşen bir hale gelmiş!

AKP kongre yapınca demokrasi şöleni oluyor!

MHP'liler kongre talep edince bunu darbe diye sunan insafsız, vicdansız bir havuz medyası...

Allah bunların şerrinden hepimizi korusun.

Her şey ortada açık ve net.

MHP toparlanmazsa her şekilde AKP'nin ekmeğine yağ ve bal sürülecekken Bahçeli ısrarla MHP'yi küçültmek ve MHP'ye gönül ve emek vermiş insanları yok saymaya devam ediyor!

İnsan düşünüyor?

Bahçeli neden böyle yapıyor?

Çok cevap var, hiç cevap yok!

İnsan akıl tutulması yaşıyor, bu yüzden kötü kötü şeyler geliyor insanın aklına!

Esir alınsa bir insan bu kadar teslimiyetçi olamaz!

İnsan şu fani dünyadan gideceğini hesap eder yüzyıllarca lanetleneceğini düşünür yine böyle bir şey yapmaz!

Bile bile hatta zorlayarak hareketi bölmek istiyor, baraj altında kalacağını bile bile inat ediyor! Tabanın yüzde 99'u artık Devlet Bahçeli'yi istemiyor. Sadece varlıkları Bahçeli'ye bağlı parazitler dışında!

Hâlbuki hepimizin arzusu onu bir büyüğümüz olarak, danışacağımız bir akıl olarak görmek istedik, bu nöbet değişimine önderlik yapsın bekledik. Ama her şeyin nafile olduğu artık tartışılmaz!

Ülkücü emeğini ziyan etmek başka, gasp etmek başka bir suç! Türk milletinin geleceği üzerindeki karabulutların her birinde sorumluluk taşıdığımız bilinci ile mücadele etmek istiyoruz bunun önünü kesen maalesef Sn. Bahçeli...

Dün İzmir'de ülkücüler yine haykırdı "İktidar" diye. Bu sese kulak vermeyenler büyük bir veballe sorumludurlar! Saçma sapan gerekçelerle, MHP'li olmayı antin, kuntin elde etmek isteyen tiplerin, zibidi tavırlarına ne olur bırakmayalım. Ülkücülük devlet aklı olmak demektir. Ülkücü olmak devleti yönetmeye hazır ve nazır olmaktır. Üç beş yalakaya sandalye hazırlamak hiç değildir!

Yazarın Diğer Yazıları